Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Έμεινε στο δρόμο από βλάβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Βόλου στην Αθήνα
Έμεινε στο δρόμο από βλάβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Βόλου στην Αθήνα

Έμεινε στο δρόμο από βλάβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Βόλου στην Αθήνα

Στον δρόμο έμεινε ασθενοφόρο του από τον Βόλο, από μηχανική , καθ’ οδόν για την Αθήνα και συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο Παίδων στις 2.30 μ.μ. σήμερα. Το που μετέφερε έφτασε στον προορισμό του με άλλο ασθενοφόρο, ενώ το όχημα μεταφέρθηκε στο συνεργείο του και το διμελές πλήρωμα θα διανυκτερεύσει στην πρωτεύουσα.

Το ασθενοφόρο μάρκας Peugeot, που υπέστη ανήκει στα τέσσερα καινούργια οχήματα που είχαν παραδοθεί τους πρώτους μήνες του και ήταν δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχου.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Παναγιώτης Δαρειώτης, το ασθενοφόρο ξεκίνησε από το Νοσοκομείο για να μεταφέρει στο Παίδων ένα για νοσηλεία και ενώ βρισκόταν μέσα στην Αθήνα, άναψε ένδειξη για πρόβλημα στον κινητήρα, με ο οδηγός να το ακινητοποιήσει επί τόπου.

Στο σημείο κλήθηκε και πήγε άλλο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να μεταφέρει το παιδί στο Νοσοκομείο, ενώ το ακινητοποιημένο ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο συνεργείο της υπηρεσίας στην Αθήνα.

«Το διμελές πλήρωμα του ΕΚΑΒ , σήμερα θα διανυκτερεύσει στην Αθήνα, αύριο το πρωί θα πάει στο συνεργείο και αν η βλάβη μπορεί να επισκευαστεί, το ασθενοφόρο θα μεταφερθεί ξανά στο Βόλο. Σε διαφορετική περίπτωση οι δύο εργαζόμενοι θα επιστρέψουν στην έδρα τους με το του Υπεραστικού », είπε ο κ. Δαρειώτης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πνιγμός 73χρονου στα #Πλατανίδια #Πλατανίδια - https://t.co/nHgDbIEPTH -

  • Έπεσε #δένδρο στην οδό Κύπρου  #δένδρο - https://t.co/y8KCzAyi8F -

  • Τροχαίο στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #τροχαίοατύχημα - https://t.co/dCzvE8nHRA -

"Αλιεύοντας" την είδηση