Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έμεινε άδικα έξι μήνες στη φυλακή για βιασμό και ληστεία μετά από καταγγελία της ιερόδουλης συντρόφου του
Έμεινε άδικα έξι μήνες στη φυλακή για βιασμό και ληστεία μετά από καταγγελία της ιερόδουλης συντρόφου του

Έμεινε άδικα έξι μήνες στη φυλακή για βιασμό και ληστεία μετά από καταγγελία της ιερόδουλης συντρόφου του

Στο λαιμό της πήρε έναν 28χρονο Ρουμάνο, η 21χρονη ομοεθνής πρώην σύντροφος του, καθώς τον κατηγόρησε για βιασμό κατά συρροή και για ληστεία κατά συρροή, με να μείνει στη φυλακή για διάστημα έξι μηνών, χωρίς λόγο, καθώς χθες η έκανε στροφή 180 μοιρών υποστηρίζοντας ότι δεν έκανε τελικά κάτι…

Χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο κήρυξε ομόφωνα αθώο τον 28χρονο Ρουμάνο και για τις δύο κατηγορίες.

Αναλυτικότερα ο μαζί με την 21χρονη σύντροφο που εργάζονταν ως ιερόδουλη στη Γερμανία, αποφάσισαν να μεταναστεύσουν στην Ελλάδα και διέμεναν σε ξενοδοχείο της Λάρισας.

Ο 28χρονος είχε φέρει μαζί του ποσό 2.500€ για τα έξοδα, και εργαζόταν περιστασιακά ως γυψαδόρος. Το ζευγάρι ήρθε σε ααράθεση, καθώς η δεν ήθελε να έχει επαφή ο 28χρονος με την πρώην σύντροφο του, με την οποία είχε ένα παιδί.

Έτσι ο αποφάσισε να την αφήσει στη Λάρισα, στις 4 Σεπτεμβρίου του 2017 και να μεταβεί στην πατρίδα του, δίνοντας της 150€ για τα έξοδα της, καθώς εκείνη ήθελε να μείνει στην Ελλάδα, ακολουθώντας το ίδιο επάγγελμα.

Η γυναίκα τον κατήγγειλε στις Ρουμανικές αρχές για βιασμό και ληστεία, με να ειδοποιηθούν οι ελληνικές αρχές και να εκδοθεί εις βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Ο νεαρός συνελήφθη εκεί και μεταφέρθηκε στη Λάρισα, όπου προφυλακίστηκε για διάστημα έξι μηνών.

Τα φερόμενα αδικήματα υποτίθενται πως τελέστηκαν στις 8 Αυγούστου του 2017, μέχρι την ημέρα που έφυγε ο 28χρονος για την πατρίδα του.

Η καταγγέλλουσα στην της ζήτησε συγ που τον κατηγόρησε, αναιρώντας τις αρχικούς της ισχυρισμούς, ενώ ο φερόμενος ως δράστης ανέφερε πως δεν προέβη σε αυτές τις πράξεις.

Και οι δύο δεν γνώριζαν ελληνικά και χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί μεταφραστής που μιλούσε ρουμανικά.

Οι συνήγοροι του 28χρονου Κωνσταντίνος Μιχαλόπουλος και Γεωργία Αργυρούλη από τη Λάρισα, ζήτησαν την απαλλαγή του πελάτη τους, καθώς από τη διαδικασία φάνηκε πως είναι αθώος.

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την αθώωση του κατηγορούμενου, με το Δικαστήριο να δέχεται την πρόταση του, κηρύσσοντας τον ομόφωνα αθώο.

Μάλιστα έγινε σύσταση στην 21χρονη να μην επαναλάβει μια τέτοια πράξη, μιας και μπορεί να παραπεμφθεί για συκοφαντική δυσφήμιση και για ψευδή καταμήνυση.

Η πρόεδρος του Δικαστηρίου την κάλεσε από εδώ και πέρα να διάγει ενάρετο βίο, και από τη στιγμή που θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί, να μη σκοπεύει στο εύκολο κέρδος, σταματώντας να εκδίδεται.

 

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση