Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Ελπίδα για την πόλη η παράταξη “Βόλος – Ανατροπή – Δημιουργία”
Ελπίδα για την πόλη η παράταξη “Βόλος – Ανατροπή – Δημιουργία”

Ελπίδα για την πόλη η παράταξη “Βόλος – Ανατροπή – Δημιουργία”

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου του Βόλου παρουσίασε σήμερα στις 7 το απόγευμα τους πρώτους 66 υποψηφίους του συνδυασμού του Βόλος – Ανατροπή -Δημιουργία ο υποψήφιος δήμαρχος Απόστολος Παπαδούλης, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα για συστράτευση σε όλους τους Βολιώτες, για ένα νέο ξεκίνημα στο δήμο.

Στην ομιλία του ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Γιώργος Πετράκος, αναφέρθηκε στην προσωπική του γνωριμία με τον κ. Παπαδούλη, λέγοντας πως πρόκειται για ένα αναγνωρισμένο επαγγελματικό στέλεχος που έδειξε από παλιά μεγάλο ενδιαφέρον για το Πανεπιστήμιο και συνδέθηκε μαζί του με πολλούς τρόπους και πρόσθεσε πως η άποψή του ως πολίτης του Βόλου, «είναι ακριβώς η δική του εμπειρία διοίκησης, η δική του αντίληψη και γνώση των προβλημάτων και των δυνατοτήτων της πόλης και η δική του ικανότητα να εκπροσωπήσει την πόλη αλλά και να συνθέσει ένα αφήγημα για το μέλλον, που χρειαζόμαστε τώρα όσο ποτέ άλλοτε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Απόστολος Παπαδούλης ανέφερε ότι :«Πετυχημένες κοινωνίες κι ευτυχισμένοι πολίτες είναι αυτοί που θυμούνται το παρελθόν τους χωρίς να αναπαύονται στις δάφνες του, που πορεύονται το παρόν, συνειδητοποιώντας τις προκλήσεις που βιώνουν για να τις αντιμετωπίσουν με επιτυχία και σχεδιάζουν αυτοί το μέλλον τους και όχι το μέλλον γι αυτούς».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου σημείωσε πως ο Δήμος έχει πάει πολλά χρόνια πίσω, έχει μπλέξει σε κακές περιπέτειες, που κλέβουν το μέλλον του, γκρεμίζεται καθημερινά, κομμάτι – κομμάτι η αξιοπρέπεια και η ιστορία του.

«Πριν πέντε χρόνια κάναμε μία επιλογή. Δείτε, όμως, πού μας έφερε αυτή η κακή επιλογή. Ο Δήμος Βόλου έχει καταντήσει μία θλιβερή καρικατούρα Οργανισμού όπου με περισσή επικοινωνία, με ανούσιους εντυπωσιασμούς, με μπόλικη διοικητική ανικανότητα, χειρίζεται επικίνδυνα τις υποχρεώσεις του, και δεσμεύει τα χρήματα των Δημοτών σε συμβάσεις καταστροφικές για το μέλλον της πόλης» ανέφερε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας πως την επομένη των εκλογών θα ανοίξουν όλες οι «περίεργες» συμβάσεις, που έχουν υπογραφεί, τους τελευταίους μήνες, θα εξεταστούν οι όροι τους και θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση.

«Προκαλώ», είπε, «την Δημοτική Αρχή, εδώ και τώρα, να γίνει διαχειριστικός έλεγχος, από ανεξάρτητη δημοσιονομική αρχή, στα οικονομικά του Δήμου, των Οργανισμών του και της ΔΕΥΑΜΒ, για να βγουν στην φόρα όλα τα άπλυτα της ανικανότητας. Να μάθουμε με ποια αποθεματικά υπογράφονται θηριώδεις συμβάσεις. Έχουμε να κάνουμε με μία επικοινωνιακή φούσκα και τίποτε άλλο. Δεν θα βρείτε δικό της έργο με υπογραφή από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση».

«Τώρα ήρθε η ώρα να διορθώσουμε τις αστοχίες μας και να επιστρέψουμε σε μία νέα κανονικότητα», συνέχισε, τονίζοντας πως η νέα εποχή απαιτεί σύγχρονες βιώσιμες πόλεις, όπου τα οχήματα αποσύρονται και όλοι οι πολίτες έχουν την ελευθερία να βαδίζουν με ασφάλεια και ευχέρεια.

Προτεραιότητά του, ο κ. Παπαδούλης, έθεσε τη λύση του κυκλοφοριακού προβλήματος του κέντρου της πόλης, σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, τον Εμπορικό Σύλλογο και τις Υπηρεσίες του Δήμου.

Για το πρόβλημα της αέριας ρύπανσης σημείωσε πως επιβάλλεται να μπει σε ελέγξιμη βάση και έψεξε τη δημοτική Αρχή που δεν έχει λάβει καμία επίσημη πρωτοβουλία για δημόσιο διάλογο με την εταιρεία «εκτός από επικοινωνιακές αθλιότητες», όπως ανέφερε.

Ο κ. Παπαδούλης δεσμεύτηκε για διάλογο με την ΑΓΕΤ θέτοντας, όπως είπε, νομοθετικά, επιστημονικά και ποιοτικά στοιχεία, με όρους, δεσμεύσεις και προϋποθέσεις. Ο ίδιος συμπλήρωσε πως ο Δήμος θα χρηματοδοτήσει την συνεχή επικαιροποίηση και επέκταση της επιδημιολογικής μελέτης, που πρόσφατα δημοσιοποιήθηκε, την εγκατάσταση δικτύου σταθμών για την χημική ανάλυση της αερορύπανσης, και την εκπόνηση μελέτης για τον εντοπισμό συγκεντρώσεων βαρέων μετάλλων.

Για το πρόβλημα του νερού, υποστήριξε πως υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική για τη ΔΕΥΑΜΒ, η οποία θα παραμείνει δημοτική, θα αποκτήσει διοικητική και υπηρεσιακή ηρεμία και θα ασχοληθεί με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παράλληλα, θα υλοποιηθούν τα έργα αποχέτευσης, που είναι σε στασιμότητα και θα ξεκινήσουν πιλοτικά αποχετευτικά συστήματα σε ορεινές περιοχές του Δήμου. Δεσμεύτηκε, επίσης, για συνεργασία με την Κίνηση Πολιτών για το νερό, με στόχο την αξιοποίηση των νερών της Πορταριάς, ενώ τόνισε ότι θα ληφθεί μέριμνα για την μείωση των απωλειών νερού. «Και μιας και ο λόγος είναι για την ΔΕΥΑΜΒ, χωρίς προσχήματα, με αποφασιστικότητα, με διαφάνεια, χωρίς θεατρινίστικους λεονταρισμούς και χωρίς προσχηματικές ιδιοτέλειες θα δώσουμε την μάχη για να διασωθεί η Επιχείρηση από την τραγική περιπέτειά της με την ΕΡΓΗΛ. Αν δεν το κάνουμε αυτό, η ΔΕΥΑΜΒ χάνεται, που σημαίνει πτώχευση της Επιχείρησης και ιδιωτικοποίηση του νερού. Είναι μία επιδίωξη, που η σημερινή Δημοτική Αρχή, ποτέ δεν την έκρυψε» είπε.

Συνεχίζοντας, ανέφερε πως δεσμεύεται για ολοκληρωμένη ανακύκλωση, στην πόλη, μέσω της ανάπτυξης ενός συστήματος σταθμών περισυλλογής και αξιοποίησης των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων. «Εκτιμούμε ότι σε διάστημα τριών ετών, ολόκληρος ο Δήμος θα έχει σύστημα Ολοκληρωμένης Ανακύκλωσης. Έτσι αντιλαμβανόμαστε εμείς την Ανατροπή και την Δημιουργία, έτσι κάνουμε τομές. Τα περί εργοστασίου RDF/SRF είναι πονηρές λύσεις, και δεν μας αφορούν», είπε ο κ. Παπαδούλης.

Όσον αφορά στην οικονομική ανάπτυξη της πόλης και την καταπολέμηση της ανεργίας, ο κ. Απ. Παπαδούλης έκανε λόγο για τέσσερις πυλώνες: την προσέλκυση επενδύσεων, τη δημιουργία Τοπικού Οργανισμού Τουρισμού, την ανάπτυξη Αλληλέγγυας Κοινωνικής Οικονομίας, και, τέλος, την αξιοποίηση των δημοτικών ακινήτων.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου και στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, που τη χαρακτήρισε ως το «παράθυρο ευκαιρίας» για την ανάπτυξη του Δήμου, κατηγορώντας την παρούσα δημοτική Αρχή ότι συμπεριφέρθηκε στην ιστορική Νέα Ιωνία, σαν να είναι ο παλιός Συνοικισμός. «Ο Καλλικράτης έκανε ένα πολύτιμο δώρο στον Βόλο και μεις το πετάξαμε στα σκουπίδια. Είναι τα διαμάντια της περιφέρειάς μας, που θέλουμε να τους δώσουμε την αίγλη και την λάμψη, που τους αξίζει. Όταν, όμως είσαι ανίκανος να διοικήσεις, το εύρος αυτό, το θεωρείς κίνδυνο. Εμείς το θεωρούμε χρυσή ευκαιρία για την ανάπτυξη.

Ο Ιωλκός, η Νέα Αγχίαλος, η Αγριά, η Πορταριά, η Μακρινίτσα, η Αρτέμιδα,η Αισωνία είναι σήμερα τελείως παρατημένες περιοχές του Δήμου. Όμως τα πλεονεκτήματά τους είναι ευλογία για τον Βόλο. Για όλες αυτές τις περιοχές έχουμε πρόγραμμα, και θα το παρουσιάσουμε επί τόπου» σημείωσε.

Επιπλέον, χαρακτήρισε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ως η ναυαρχίδα που θα βάλει το Βόλο στη νέα ψηφιακή εποχή, και αναφέρθηκε στο Κοινωνικό Πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο Δήμος Βόλου.
Ως προς την Πολιτική Υγείας του Δήμου, αυτή γίνεται σε στενή συνεργασία με το Νοσοκομείο και τον Ιατρικό Σύλλογο Βόλου.

Για τον αθλητισμό, ο κ. Παπαδούλης, σημείωσε πως αρχή του είναι να βοηθήσει τη νεολαία να επιστρέψει στην άμιλλα του στίβου, των γηπέδων και των αθλημάτων και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην συμπεριφορά της δημοτικής Αρχής στην ποδοσφαιρική ιστορία της πόλης. Όπως είπε, «Οι Βολιώτες είμαστε περήφανοι για δύο ιστορικές ποδοσφαιρικές ομάδες: Την Νίκη και τον Ολυμπιακό. Τον Ολυμπιακό και την Νίκη. Θα έχουν όλη την φροντίδα μας και την υποστήριξή μας, για την επίλυση των σοβαρών τους προβλημάτων. Τα υπόλοιπα φερτά ποδοσφαιρικά υλικά, παύουν να έχουν τα σημερινά προνόμια της παράνομης αποκλειστικής εκμετάλλευσης δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων φιλοξενίας».

Κλείνοντας την ομιλία του, αναφέρθηκε στη λειτουργία του Δήμου. Ο κ. Παπαδούλης, είπε χαρακτηριστικά πως «Ένα αφεντικό προκαλεί φόβο, ένας ηγέτης εμπιστοσύνη. Ένα αφεντικό κατηγορεί, ένας ηγέτης εκπαιδεύει και διορθώνει λάθη. Ένα αφεντικό τα ξέρει όλα, ένας ηγέτης κάνει ερωτήσεις. Ένα αφεντικό κάνει τη δουλειά αγγαρεία, ένας ηγέτης διασκέδαση. Ένα αφεντικό νοιάζεται για τον εαυτό του, ο ηγέτης για την ομάδα. Ποτέ μου δεν υπήρξα αφεντικό. Επέλεξα στην ζωή μου να είμαι ηγέτης. Και αυτό θα κάνω και ως Δήμαρχος.

Πιστεύω, ακράδαντα, ότι σε μία πόλη της εμπιστοσύνης και της κοινωνικής προόδου, οι θεσμοί, πρώτοι, καλλιεργούν την συναίνεση, τον διάλογο και την συμμετοχή και ακολουθούν, παραδειγματιζόμενοι, οι πολίτες. Ο Δήμος είναι μέσο διαπαιδαγώγησης των πολιτών και της άμεσης Δημοκρατίας».
«Ένα τέτοιο πρόγραμμα, για πρώτη φορά στα χρονικά, δημιουργεί το όραμα του Δήμου Βόλου και βλέπει ορίζοντα εικοσαετίας. Βάζουμε τα θεμέλια στο να αποκτήσει ο Δήμος μας brandname. Βόλος: Η πόλη της αλληλεγγύης, της καινοτομίας, της ανάπτυξης, της επιστήμης και της εργασίας. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, ικανότητα, γνώση, εμπειρία, αφοσίωση και δεσμεύσεις, για να τα καταφέρουμε. Τα έχουμε όλα αυτά και τα δωρίζουμε στους συμπολίτες μας. Τα δωρίζουμε στο μέλλον της πόλης και στα παιδιά μας. Είμαστε Δεξιοί, είμαστε Κεντρώοι, είμαστε Αριστεροί, είμαστε Φιλελεύθεροι. Όμως, πάνω απ’ όλα είμαστε Βολιώτες, Δημοκράτες, αξιοπρεπείς, αναγνωρισμένοι στο επάγγελμά μας και στην κοινωνία. Δεν μας κατασκεύασε κανένας κομματικός σωλήνας, δεν θα μας βρείτε σε καταγώγια της νύχτας, κερδίζουμε την καθημερινότητά μας με τίμιο τρόπο. Εμπιστευτείτε μας και συστρατευτείτε μαζί μας. Είμαστε η μοναδική αξιόπιστη ελπίδα για τον Δήμο που αγαπάμε. Τον Βόλο μας» είπε κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Παπαδούλης.

Στην αίθουσα βρέθηκαν περίπου 800 άτομα μεταξύ των οποίων κάποιοι πρώην δήμαρχοι Βόλου, όπως ο Δημήτρης Πιτσιώρης και ο Αλέκος Βούλγαρης, ο πρώην δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παύλος Μαβίδης και ο δήμαρχος Πορταριάς Βασίλης Κοντορίζος.

Τα ονόματα των 66 υποψηφίων 

ΑΘΑΝΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ -ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ – ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΝΕΦΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ-ΨΥΚΤΙΚΟΣ
ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ ΚΕΡΑΣΙΝΑ (ΣΟΥΛΑ) – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΤΒΑ
ΒΑΣΙΛΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΒΙΣΒΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ
ΒΛΑΧΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΓΕΤ
ΒΟΥΓΑΣ ΝΙΚΟΣ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΟΝΝΕΔ
ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-McS ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΔΕΛΗΜΗΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΤΕ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΘ. ΣΤΑΥΡΟΣ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ- ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ
ΚΑΓΙΑΦΗ ΦΩΤΕΙΝΗ – ΜΕΛΟΣ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΛΤΑ
ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ – ΙΑΤΡΟΣ-ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
ΚΑΡΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΚΑΡΑΝΤΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ-ΙΑΤΡΟΣ Ε.Σ.Υ.
ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΓΕΤ
ΚΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
ΚΙΝΤΑ ΙΩΑΝΝΑ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΚΟΛΟΒΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΚΟΝΤΟΡΙΖΟΥ ΑΣΠΑ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΚΟΥΡΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ TALOS
ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΒΟΛΟΥ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-Δ.Υ. ΕΤΕΠ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΚΡΑΝΙΑ ΣΟΦΙΑ – ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΔΑΣΚΑΛΑ
ΛΑΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ – ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ
ΛΑΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΛΟΥΛΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΛΥΧΝΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ-ΤΑΜΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΒΟΛΟΥ
ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ-τέως ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΜΕΛΙΤΣΑΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗ-ΜΕΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ &ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΡΤΑΡΤΙΑΣ
ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ ΑΘΗΝΑ – ΟΙΚΙΑΚΑ
ΜΠΑΣΜΑΤΖΗ ΛΕΝΑ – ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ (STAR FM)
ΜΠΕΡΤΣΑ ΔΗΜΗΤΡΑ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ 3ο ΕΠΑΛ ΒΟΛΟΥ-ΤΕΙ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ
ΜΠΟΥΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΑΓΛΑΪΑ – ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΑΓΡΙΑΣ
ΜΠΟΥΤΣΙΑΒΑΡΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ – ε.α. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
ΠΑΓΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΙΑΤΡΟΣ-ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-McS ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-McS ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ-ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΩΔΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ΡΥΘΜΟΣ
ΠΙΛΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ-ΟΔΗΓΩΝ
ΠΟΡΛΙΓΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ – ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΟΤΕ
ΠΟΥΡΙΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΟΥ ΒΟΛΟΥ
ΠΡΙΓΚΟΥ ΜΑΤΙΝΑ – ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ-McS ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ-ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ-ΜΕΛΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΕΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΡΑΪΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
ΡΑΧΜΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ-ΕΣΤΙΑΣΗ
ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ΕΛΛΗ – ΥΠΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ Η/Υ
ΣΚΟΥΡΑ ΕΥΘΥΜΙΑ – ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ε.α. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ
ΤΑΜΒΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΛ.ΑΣ (ε.α.)
ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
ΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΛΕΤ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ-ΜΕΛΟΣ ΟΝΝΕΔ
ΤΣΑΚΙΡΗ ΟΥΡΑΝΙΑ – ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΦΛΩΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ
ΧΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΟΣΕ
ΧΟΥΣΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – τ. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ
ΨΑΡΙΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ιερό Λείψανο του Αγίου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, στη Νέα Ιωνία #ΑγίουΑνδρέα - https://t.co/bue1ruXJTV -

  • Εντυπωσίασε ο Δημ. Μπάσης #ΔημήτρηςΜπάσης #Ναυτικήεβδομάδα #ΝαυτικήςΕβδομάδας - https://t.co/Y9RiB0Ksot -

  • Να επιστρέψουν τα γλυπτά του Παρθενώνα ζήτησε ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #γλυπτάτουΠαρθενώνα - https://t.co/zKunMA5Q1x -

"Αλιεύοντας" την είδηση