Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ελληνικά προϊόντα θα απολαύσουν δωρεάν το Σάββατο οι Βολιώτες
Ελληνικά προϊόντα θα  απολαύσουν δωρεάν το Σάββατο οι Βολιώτες

Ελληνικά προϊόντα θα απολαύσουν δωρεάν το Σάββατο οι Βολιώτες

θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν οι Βολιώτες που θα βρεθούν το Σάββατο 2 Ιουλίου το βράδυ στην του κινήματος «Καταναλώνω ό,τι Παράγω» στην του Βόλου.

Η θα περιλαμβάνει χορευτικά, ζωντανή μουσική και 3.000 μερίδες , ποτά , παγωτά κ.ά. που θα προσφερθούν δωρεάν και θα είναι μια καλή ευκαιρία, οι πολίτες να γευτούν .
Προκειμένου, μάλιστα να αποκτηθεί η νοοτροπία του «Καταναλώνω ό,τι Παράγω» το κίνημα θα προχωρήσει σε ενημερωτικές στα στοιχεία της πόλης , ώστε τα παιδιά από τη μικρή ηλικία να εμπεδώσουν τα οφέλη που προκύπτουν από την κατανάλωση ντόπιων και ελληνικών προϊόντων γενικότερα.

Τα παραπάνω τονίστηκαν σε τύπου που έδωσαν σήμερα οι διοργανωτές στα γραφεία της ΟΕΒΕΜ.

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος τόνισε ότι το κίνημα στον ένα χρόνο λειτουργίας του, από τον Σεπτέμβριο του 2015 έχει πραγματοποιήσει ανιδιοτελώς πολλές , ενώ για την εκδήλωση του Σαββάτου που θα γίνει μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος είπε πως είναι πολιτιστικού χαρακτήρα, ένα τραπέζι προσφοράς ελληνικών προϊόντων , από ελληνικές εταιρίες και παραγωγούς, που θα πλαισιώνεται από παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα της Μητρόπολης, από την Κρητική Αδελφότητα «Το Αρκάδι» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Αγχιάλου και από πρόγραμμα ελληνικής μουσικής.

Επίσης θα διανεμηθεί το έντυπο του κινήματος στο οποίο αναφέρεται:
-στηρίζουμε τις Ελληνικές και τις Τοπικές μας επιχειρήσεις
-στηρίζουμε , μειώνοντας την ανεργία
-ενισχύουμε τον κοινωνικό ιστό και την κοινωνική αλληλεγγύη
-ανακυκλώνουμε τα χρήματα στον τόπο μας, στη χώρα μας
– αυξάνουμε τα έσοδα του κράτους μας
-εξασφαλίζουμε πόρους για τα ασφαλιστικά μας ταμεία.

Ο κ. Ιγνάτιος πρόσθεσε πως ως συντονιστής κάνει τα ελάχιστα και τόνισε πως όλοι μαζί ενωμένοι τα έχουμε καταφέρει και μπορούμε να επιτύχουμε πολλά περισσότερα.

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Τρ. Πλαστάρας, αφού έπλεξε το εγκώμιο του προκαθημένου της τοπικής Εκκλησίας , πρόσθεσε ότι θα μοιραστούν και 400 μπλουζάκια του κινήματος, το οποίο από τον Σεπτέμβριο θα μπει σε άλλες βάσεις και θα ξεκινήσει παρεμβάσεις και στα της πόλης.

Τέλος έκανε έκκληση σε επιχειρήσεις της περιοχής να εμπλουτίσουν την εκδήλωση του Σαββάτου, τονίζοντας «μόνο όλοι μαζί μπορούμε».

Το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του κινήματος Δημ. Κουτσούκος είπε-μεταξύ άλλων- όλα γίνονται αφιλοκερδώς μέσω χορηγιών.

Ο γ.γ του ΕΚΒ Δημ. Βασιλείου κάλεσε του Έλληνες να προτιμήσουν τα ελληνικά προϊόντα , τονίζοντας πως μόνο η δύναμη των Ελλήνων μπορεί να δώσει λύση , ενώ για το κίνημα ανέφερε πως θα έχει μελλοντικά πολλές ρίζες.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου ιδιοκτητών καφέ Μπαρ και Εστίασης Ι. , που ανέλαβε την διοργάνωση είπε ότι ει ναι μια συλλογική προσπάθεια , αγάπης και αλληλεγγύης με στόχο να γίνει συνείδηση σε όλους να προτιμούν τα ελληνικά προϊόντα. Ο ίδιος είπε πως το Σάββατο θα υπάρχει ζωντανή μουσική από το συγκρότημα Πάγκαλου και Αϊντας και την εκδήλωση θα υποστηρίζουν έξι ομάδες εθελοντών και μια ομάδα διάσωσης από την .

Να σημειωθεί τέλος ότι το μενού του Σαββάτου θα περιλαμβάνει πίτσες, σπετζοφάϊ , σουβλάκια, τυροπιτοειδή, γλυκά, παγωτά, και 3.000 25άρια και μόστρες τσίπουρο, μπύρες και λευκό κρασί.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιστολή δημάρχου Ρήγα Φεραίου  για εκμίσθωση δημοσίων εκτάσεων στη λίμνη Κάρλα #λίμνηΚάρλα - https://t.co/dptkfqLHRI -

  • Σύστημα άμεσης κοινωνικής παρέμβασης και Ειδικό Κινητό Κέντρο Επιχειρήσεων - https://t.co/659TQSNCOL… -

  • Το πλοίο #Typhoon στη Σκιάθο - https://t.co/KAhX3yvxX1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση