Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ελεύθεροι οι νεαροί για τον βιασμό τουρίστριας στη Σκιάθο

Ελεύθεροι οι νεαροί για τον βιασμό τουρίστριας στη Σκιάθο

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 24χρονος και ο 21χρονος από τη Χαλκίδα, οι οποίοι κατηγορούνταν για τον βιασμό 35χρονης τουρίστριας από την .

Συγκεκριμένα οι νεαροί στην τους στην ανακρίτρια, υποστήριξαν ότι δεν υπήρξε κανένας βιασμός, καθώς η 35χρονη Αυστραλέζα συνουσιάστηκε μαζί τους με τη θέλησή της. Παράλληλα ανέφεραν ότι η μετά την σεξουαλική επαφή που είχαν, παρουσίασε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και ξαφνικά κάλεσε την .

Μάλιστα για να στηρίξουν τους ισχυρισμούς τους σημείωσαν δεν προσπάθησαν καν να διαφύγουν μετά το περιστατικό και ότι δεν προέβησαν σε καμιά ποινικώς κολάσιμη πράξη.

Ο 21χρονος επίσης είπε πως για πρώτη φορά στη ζωή του, βρέθηκε σε διακοπές μακριά από την οικογένειά του και δήλωσε πως είναι αθώος. Οι δύο άνδρες επέστρεψαν χθες στη Χαλκίδα, όπου ζουν και εργάζονται, περιμένοντας τον ορισμό της ς τους.

Να τονιστεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση που παραγγέλθηκε στην 35χρονη για να διαπιστωθεί κατά πόσο ευσταθούσαν οι ισχυρισμοί της περί βιασμού, έδειξε ότι δεν υπήρχαν σημάδια εξαναγκασμού της.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες κάνοντας τις διακοπές τους στη Σκιάθο, γνώρισαν σε μπαρ την 35χρονη τουρίστρια, η οποία συμφώνησε να τους ακολουθήσει στο δωμάτιο του υ, όπου έμεναν, για να συνεχίσουν την διασκέδασή τους.

Εκεί ήλθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί της, αλλά μετά από λίγο η κάλεσε την καταγγέλλοντάς τους για βιασμό.

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του και οδηγήθηκαν στα δικαστήρια του κατηγορούμενοι για βιασμό κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση