Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ελεύθεροι λόγω στράτευσης οι δύο νεαροί για τις κλοπές σε Αγριά και Λεχώνια
Ελεύθεροι λόγω στράτευσης οι δύο νεαροί για τις κλοπές σε Αγριά και Λεχώνια

Ελεύθεροι λόγω στράτευσης οι δύο νεαροί για τις κλοπές σε Αγριά και Λεχώνια

O στρατός έσωσε από το ενδεχόμενο της φυλάκισης, τον 20χρονο και τον 18χρονο που κατηγορούνται για κλοπές κατ' εξακολούθηση από κοινού, τετελεσμένες και σε απόπειρα, σε βαθμό κακουργήματος, καθώς χθες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία τους χθες στον ανακριτή.

Ο όροι που τους επιβλήθηκαν, μέχρι να γίνει η τους είναι η απαγόρευση της εξόδου από τη χ και η παρουσίαση μια φορά τον μήνα στο της περιοχής διαμονής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας κατηγορούμενος στρατεύεται αύριο Τετάρτη και ο δεύτερος μέσα στον Φεβρουάριο.

Οι δύο νεαροί επιχειρώντας να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους, επικαλέστηκαν οικονομική δυσπραγία, αφού ο ένας είναι άνεργος και ο δεύτερος εργάζονταν ως σερβιτόρος σε καφενείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 18χρονος και ο 20χρονος αφού έκλεψαν δίκυκλο από περιοχή του , την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, στις 9 το πρωί διέρρηξαν πιτσαρία στα Άνω Λεχώνια, και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή συνολικό ποσό 410€.

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, έκλεψαν το χρονικό διάστημα από τις 11:30 το βράδυ έως και τις 5 το πρωί, στην Αγριά ξεκλείδωτη .

ωρίτερα και συγκεκριμένα στις 8:30 το πρωί στην Αγριά διέρρηξαν βρίσκοντας και κλέβοντας ποσό €.

Το βράδυ της Πέμπτης προς σήμερα τα ξημερώματα, “άνοιξαν” οπωροπωλείο στην Αγριά, κλέβοντας από το το ποσό των 46 €.

Τέλος, στα Άνω Λεχώνια ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης έσπασαν την τζαμαρία του ΚΕΠ Αρτέμιδας ψάχνοντας τα γραφεία των υπαλλήλων, για να βρουν χρήματα, αλλά έφυγαν με “ χέρια”, προκαλώντας ωστόσο ζημιά ύψους 1.000 €.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση