Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ελεύθεροι λόγω στράτευσης οι δύο νεαροί για τις κλοπές σε Αγριά και Λεχώνια
Ελεύθεροι λόγω στράτευσης οι δύο νεαροί για τις κλοπές σε Αγριά και Λεχώνια

Ελεύθεροι λόγω στράτευσης οι δύο νεαροί για τις κλοπές σε Αγριά και Λεχώνια

O στρατός έσωσε από το ενδεχόμενο της ς, τον 20χρονο και τον 18χρονο που κατηγορούνται για κατ' εξακολούθηση από κοινού, τετελεσμένες και σε απόπειρα, σε βαθμό κακουργήματος, καθώς χθες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, μετά την  τους χθες στον ανακριτή.

Ο όροι που τους επιβλήθηκαν, μέχρι να γίνει η δίκη τους είναι η απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα και η μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής διαμονής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας κατηγορούμενος στρατεύεται αύριο Τετάρτη και ο δεύτερος μέσα στον Φεβρουάριο.

Οι δύο νεαροί επιχειρώντας να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους, επικαλέστηκαν οικονομική δυσπραγία, αφού ο ένας είναι άνεργος και ο δεύτερος εργάζονταν ως σερβιτόρος σε καφενείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 18χρονος και ο 20χρονος αφού έκλεψαν από περιοχή του Βόλου, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, στις 9 το πρωί διέρρηξαν πιτσαρία στα , και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή συνολικό ποσό 410€.

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, έκλεψαν το χρονικό διάστημα από τις 11:30 το βράδυ έως και τις 5 το πρωί, στην ξεκλείδωτη .

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 8:30 το πρωί στην διέρρηξαν πρακτορείο ΟΠΑΠ βρίσκοντας και κλέβοντας ποσό 100 €.

Το βράδυ της Πέμπτης προς σήμερα τα ξημερώματα, “άνοιξαν” οπωροπωλείο στην Αγριά, κλέβοντας από το ταμείο το ποσό των 46 €.

Τέλος, στα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης έσπασαν την τζαμαρία του ΚΕΠ Αρτέμιδας ψάχνοντας τα γραφεία των υπαλλήλων, για να βρουν χρήματα, αλλά έφυγαν με “άδεια χέρια”, προκαλώντας ωστόσο ζημιά ύψους 1.000 €.

"Αλιεύοντας" την είδηση