Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ελεύθερη με εγγύηση και όρους η 35χρονη που εξέθεσε στη δουλεια του 64χρονο
Ελεύθερη με εγγύηση και όρους η 35χρονη που εξέθεσε στη δουλεια του 64χρονο

Ελεύθερη με εγγύηση και όρους η 35χρονη που εξέθεσε στη δουλεια του 64χρονο

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και με καταβολή εγγύησης ύψους 3.000€ αφέθηκε η 35χρονη που έστειλε φωτογραφίες με προσωπικές τους στιγμές στην δουλειά του 64χρονου εργαζομένου σε επιχείρηση περιοδικού τύπου στην Αθήνα, στην νυν σύντροφο του και στην οικογένεια του άνδρα, μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Η οδηγήθηκε χθες αρχικά στον εισαγγελέα και κατόπιν στον ανακριτή για να απολογηθεί κατηγορούμενη για παραση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από την οποία προκλήθηκε βλάβη και κατά τρίτου, (όπως της εταιρίας που εργάζεται το θύμα) κακουργηματικού χαρακτήρα.

Με σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και του εισαγγελέα υπηρεσίας αφέθηκε ελεύθερη μέχρι τη της, με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χ και παραμονής της στο εξωτερικό, της εμφάνισης της στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας της μια φορά το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, αλλά και της καταβολής εγγύησης ύψους 3.000€.

Εις βάρος της ο εισαγγελέας προχθές είχε ασκήσει επίσης δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα για διατάραξη της οικογενειακής τάξης κατ' εξακολούθηση και απειλής κατ' εξακολούθηση.

Η 35χρονη συνελήφθη τη Δευτέρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου στη Λάρισα, όπου εργαζόταν σε δημόσια υπηρεσία, μετά από που υπέβαλλε εις βάρος της ο 64χρονος κάτοικος Αθήνας με τον οποίο στο παρελθόν είχαν συνάψει μια σύντομη ερωτική σχέση.

Η φέρεται για λόγους αντεκσης μετά τη διακοπή της σχέσης τους, αρχής γενομένης από τον περασμένο μήνα να έστελνε διάφορα μηνύματα και φωτογραφίες από ερωτικές τους στιγμές μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στην σύντροφο του 64χρονου και στον οικογενειακό του κύκλο.

Επίσης τη Δευτέρα η φερόμενη ως δράστιδα έστειλε ανάλογες φωτογραφίες σε συναδέλφους του άνδρα στην επιχείρηση περιοδικού τύπου όπου εργάζεται, θίγοντας την αξιοπρέπεια του.

Έτσι ο 64χρονος υπέβαλλε εναντίον της στην Αστυνομία, και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, εντόπισαν την νεαρή, η οποία και συνελήφθη στη Λάρισα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η 35χρονη στην απολογία της υποστήριξε πως ο 64χρονος την κακομεταχειριζόταν, ενώ στο παρελθόν την είχε δείρει, και την είχε αναγκάσει να υποκύπτει σε διάφορα βίτσια του, τα οποία έχουν καταγραφεί και ψηφιακά.

Παραδέχθηκε ότι πράγματι ήταν αυτή που έστειλε τις φωτογραφίες, και δικαιολόγησε την πράξη της, ισχυριζόμενη πως πρόθεση της ήταν να τον κάνει να τη μισήσει.

Πρόσθεσε δε ότι απογοητεύτηκε από τη συμπεριφορά του, αφού όταν αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και απαιτήθηκε να νοσηλευτεί, ο 64χρονος δεν την επισκέφθηκε για να της συασταθεί.

Σημειώνεται ότι η νεαρή σε περίπτωση που καταδικαστεί όταν γίνει η δίκη της, κινδυνεύει με μέχρι 10 ετών.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση