Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ελεύθερη η 53χρονη καθαρίστρια από τον Βόλο
Ελεύθερη η 53χρονη καθαρίστρια από τον Βόλο

Ελεύθερη η 53χρονη καθαρίστρια από τον Βόλο

Ελεύθερη η 53χρονη καθαρίστρια από τον Βόλο με σημερινή δικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας.

Σήμερα συζητήθηκε στο Δικαστήριο η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής 10ετούς κάθειρξης που έχει επιβληθεί στην 53χρονη καθαρίστρια ως «καταχραστής του Δημοσίου», επειδή παραποίησε το απολυτήριο Δημοτικού για μία τάξη προκειμένου να βρει δουλειά.

Η 53χρονη, που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 15ετή ποινή φυλάκισης, είναι προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών.

Η υπόθεση δημιούργησε σάλο σε ολόκληρη τη χ, ενώ προκάλεσε και την διπλή παρέμβαση του Αρείου Πάγου, τόσο ως προς τον έλεγχο της απόφασης όσο και ως προς την επίσπευση της συζήτησης της αναστολής εκτέλεσης της ποινής στο δικαστήριο.

Ικανοποίηση συνηγόρου και κόρης της 53χρονης

Ικανοποιημένοι δήλωσαν ο της καθαρίστριας και η κόρη της, με την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας που αφορά την της 53χρονης καθαρίστριας.

O , Γιώργος Σινέλης, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι και ο Άρειος Πάγος θα κάνει δεκτή και την αναίρεση που έχει ασκηθεί. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «κατά την του ίδιου δεν υφίσταται , καθώς έχει παραγραφεί, αφού τελέσθηκε εν έτη 1997 και δεν είναι δυνατό να τελείται η δια παραλήψεως» .

Για το ζήτημα της πλαστογράφησης, επισήμανε ότι: «H νόθευση εγγράφου αφορούσε το πλαστό πτυχίο, δηλαδή κατηγορήθηκε ότι την Ε' δημοτικού την έκανε ΣΤ' δημοτικού, αλλά παρείχε τις της. Και κατά την άποψή μου, υπήρξε ισάξια αντιπαροχή στις και αυτό δεν επηρέασε την παροχή της υπηρεσίας, καθώς ήταν καθαρίστρια. ‘Αρα δεν έπαιζε κανένα ρόλο η Ε' ή η ΣΤ' δημοτικού στην παροχή της υπηρεσίας».

Η κόρη της καθαρίστριας ίκη Τσιαντάκη, δήλωσε ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου, αλλά και του κόσμου που συμπαραστάθηκε στην οικογένειά της.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση