Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ελέγχους ξεκίνησε η Δημοτική Αστυνομία στο Βόλο
Ελέγχους ξεκίνησε η Δημοτική Αστυνομία στο Βόλο

Ελέγχους ξεκίνησε η Δημοτική Αστυνομία στο Βόλο

Ελέγχους ξεκίνησε η Δημοτική Αστυνομί στο Βόλο, σε συνεργσία με την Τροχαία ώστε  να εφαρμοστεί το μέτρο απαγόρευσης στάθμευσης σε τετράτροχα και για να είναι οι δρόμοι ελεύθεροι στην κίνηση.

Στους  ς της πόλης  βρίσκονται ήδη δύο κλιμάκια πέντε ατόμων (δύο έχουν αναρρωτική και άδεια κύησης) της Δημοτικής Αστυνομίας.  Το  ένα κλιμάκιο  ασχολείται με  την ελεγχόμενη στάθμευση και το δεύτερο βεβαιώνει κλήσεις για παρκάρισμα σε και αυτοκίνητα, ενώ εκκρεμούν αιτήματα της Δημοτικής Αρχής και της ΚΕΔΕ, μετά από παρέμβαση του Δήμου Βόλου, για πρόσληψη περισσοτέρων ατόμων στη Δημοτική Αστυνομία.

Με αφορμή τους ελέγχους ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Ανδρέας Ζέρβας δήλωσε: «Χρειαζόμαστε τη στήριξη και τη συνεργασία όλων των συμπολιτών μας, για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε στο 100% τα μέτρα και τις τελευταίες ημέρες υπάρχει συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Βόλου, που προσπαθεί να εφαρμόσει το μέτρο απαγόρευσης στάθμευσης και τους ευχαριστούμε γι' αυτό».

Ο ίδιος τόνισε ότι πρέπει οι δρόμοι να είναι ανοιχτοί, να υπάρχει λεωφορειόδρομος  και να μην παρατηρείται το φαινόμενο ολιγόλεπτης στάθμευσης, διότι δημιουργείται πρόβλημα και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος και πρόσθεσε: « «Αυτό θέλουμε να αποφύγουμε. Προέχει η των συμπολιτών μας και η Δημοτική Αστυνομία, σε συνεργασία με την Τροχαία θα βρίσκονται έξω μέχρι τέλος του μήνα, καθημερινά».

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών και πολιτικό προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας στο τέλος του μήνα που θα υπάρχουν  αποτελέσματα θα εξεταστεί  τι αποδοτικότητα είχαν και ανάλογα θα εξεταστεί  αν πρέπει να εφαρμοστούν   ακόμη πιο εντατικά μέτρα ή να παραμείνουν αυτά που εφαρμόζονται.

α σημειωθεί ότι η αστυνόμευση γίνεται στους ς Δημητριάδος, Καρτάλη, Ιάσονος και και δεδομένης της συνεργασίας με την Τροχαία, όταν κάνουν ελέγχους  οι τροχονόμοι, οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας κάνουν ελέγχους σε κάθετους πεζόδρομους από την οδό  Μεταμορφώσεως και από  τη Γαλλίας  μέχρι Δημητριάδος, έως τη Φιλελλήνων, όπου υπάρχουν σταθμευμένα αυτοκίνητα που εμποδίζουν τη διέλευση των ΑμεΑ και των  πολιτών, ενώ δίνεται μεγάλη βαρύτητα στο ωράριο φόρτωσης – εκφόρτωσης που δεν τηρείται.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση