Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Ελέγχους ξεκίνησε η Δημοτική Αστυνομία στο Βόλο
Ελέγχους ξεκίνησε η Δημοτική Αστυνομία στο Βόλο

Ελέγχους ξεκίνησε η Δημοτική Αστυνομία στο Βόλο

Ελέγχους ξεκίνησε η Δημοτική Αστυνομία στο Βόλο, σε συνεργασία με την Τροχαία ώστε  να εφαρμοστεί το μέτρο απαγόρευσης στάθμευσης σε τετράτροχα και για να είναι οι δρόμοι ελεύθεροι στην κίνηση.

Στους  δρόμους της πόλης  βρίσκονται ήδη δύο κλιμάκια πέντε ατόμων (δύο έχουν αναρρωτική και κύησης) της Δημοτικής Αστυνομίας.  Το  ένα κλιμάκιο  ασχολείται με  την ελεγχόμενη στάθμευση και το δεύτερο βεβαιώνει για παράνομο παρκάρισμα σε και , ενώ εκκρεμούν αιτήματα της Δημοτικής Αρχής και της , μετά από παρέμβαση του Δήμου , για πρόσληψη περισσοτέρων ατόμων στη Δημοτική Αστυνομία.

Με αφορμή τους ελέγχους ο Οικονομικών Ανδρέας Ζέρβας δήλωσε: «Χρειαζόμαστε τη στήριξη και τη συνεργασία όλων των συμπολιτών μας, για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε στο % τα μέτρα και τις τελευταίες ημέρες υπάρχει συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας , που προσπαθεί να εφαρμόσει το μέτρο απαγόρευσης στάθμευσης και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό».

Ο ίδιος τόνισε ότι πρέπει οι δρόμοι να είναι ανοιχτοί, να υπάρχει λεωφορειόδρομος  και να μην παρατηρείται το φαινόμενο ολιγόλεπτης στάθμευσης, διότι δημιουργείται πρόβλημα και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος και πρόσθεσε: « «Αυτό θέλουμε να αποφύγουμε. Προέχει η ασφάλεια των συμπολιτών μας και η Δημοτική Αστυνομία, σε συνεργασία με την Τροχαία θα βρίσκονται έξω μέχρι τέλος του μήνα, καθημερινά».

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών και πολιτικό προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας στο τέλος του μήνα που θα υπάρχουν  αποτελέσματα θα εξεταστεί  τι αποδοτικότητα είχαν και ανάλογα θα εξεταστεί  αν πρέπει να εφαρμοστούν   ακόμη πιο εντατικά μέτρα ή να παραμείνουν αυτά που εφαρμόζονται.

Να σημειωθεί ότι η αστυνόμευση γίνεται στους δρόμους Δημητριάδος, Καρτάλη, και Ιωλκού και δεδομένης της συνεργασίας με την Τροχαία, όταν κάνουν ελέγχους  οι , οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας κάνουν ελέγχους σε κάθετους πεζόδρομους από την οδό  Μεταμορφώσεως και από  τη Γαλλίας  μέχρι Δημητριάδος, έως τη Φιλελλήνων, όπου υπάρχουν σταθμευμένα που εμποδίζουν τη διέλευση των ΑμεΑ και των  πολιτών, ενώ δίνεται μεγάλη βαρύτητα στο ωράριο φόρτωσης – εκφόρτωσης που δεν τηρείται.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/vmmP4633is -

  • Αθ.Λιούπης: Εξασφάλιση δικτύου υψηλής ταχύτητας στις “Λευκές Περιοχές” της Μαγνησίας - https://t.co/HTa5LMR5wU… -

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και εκδρομέων σε δασικές περιοχές της #ΠΕΜΣ #ΠΕΜΣ - https://t.co/Z1GvKY2EnK -

"Αλιεύοντας" την είδηση