Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έλαβε άδεια από την Κασσαβέτεια και έκανε διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα
Έλαβε άδεια από την Κασσαβέτεια και έκανε διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα

Έλαβε άδεια από την Κασσαβέτεια και έκανε διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα

“Καπνός” έγινε ένας 62χρονος για υποθέσεις ναρκωτικών, των αγροτικών φυλακών Κασσαβέτειας ο οποίος είχε πάρει ολιγοήμερη , αλλά σε αυτό το διάστημα που έμεινε στην Αθήνα άρχισε πάλι τα ίδια και έτσι συνελήφθη.

Ο κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία της απόδρασης κρατουμένου, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όντας πλέον στις , όπου εκτίει κάθειρξης 28 ετών για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος, που δεν μετήχθη από τις φυλακές Δομοκού για να παραστεί στη δίκη, κατηγορούνταν ότι ενώ ήταν κρατούμενος στις φυλακές Κασσαβέτειας, στις 15 Οκτωβρίου πήρε τακτική έξι ημερών με δύο ημέρες οδοιπορικά, για την περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη Αττικής.

Ωστόσο, μετά τη λήξη της άδειας δεν επέστρεψε στη , καθώς συνελήφθη στην περιοχή στην περιοχή Αγ. Ιωάννη Ρέντη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για διακίνηση ναρκωτικών.

Σήμερα ο 62χρονος είναι κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού και εκτίει κάθειρξης 28 ετών για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, τον καταδίκασε για απόδραση σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, μετατρέψιμη προς 5 € την ημέρα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση