Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έλαβε άδεια από την Κασσαβέτεια και έκανε διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα
Έλαβε άδεια από την Κασσαβέτεια και έκανε διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα

Έλαβε άδεια από την Κασσαβέτεια και έκανε διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα

“Κπνός” έγινε ένας 62χρονος κρατούμενος για υποθέσεις ναρκωτικών, των αγροτικών φυλακών Κασσαβέτειας ο οποίος είχε πάρει ολιγοήμερη άδεια, αλλά σε αυτό το διάστημα που έμεινε στην Αθήνα άρχισε πάλι τα ίδια και έτσι συνελήφθη.

Ο άνδρας κρίθηκε για την κατηγορία της ς κρατουμένου, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο , όντας πλέον κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού, όπου εκτίει ποινή ς 28 ετών για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος, που δεν μετήχθη από τις φυλακές Δομοκού για να παραστεί στη , κατηγορούνταν ότι ενώ ήταν κρατούμενος στις , στις 15 Οκτωβρίου 2016 πήρε τακτική άδεια έξι ημερών με δύο ημέρες οδοιπορικά, για την περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη Αττικής.

Ωστόσο, μετά τη λήξη της άδειας δεν επέστρεψε στη φυλακή, καθώς συνελήφθη στην περιοχή στην περιοχή Αγ. Ιωάννη Ρέντη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για διακίνηση ναρκωτικών.

Σήμερα ο 62χρονος είναι κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού και εκτίει ποινή ς 28 ετών για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το Μονομελές Πλημμελειοδικείο , τον καταδίκασε για σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, μετατρέψιμη προς 5 € την ημέρα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση