Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Εκτός τόπου και χρόνου τα σχέδια Καμμένου για Νατοϊκές Βάσεις
Εκτός τόπου και χρόνου τα σχέδια Καμμένου για Νατοϊκές Βάσεις

Εκτός τόπου και χρόνου τα σχέδια Καμμένου για Νατοϊκές Βάσεις

Τα προκλητικά , όπως τα χαρακτηρίζουν, σχέδια του Υπουργού Άμυνας κ. Καμμένου, που εκφράστηκαν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Συνέδριο του Economist την Παρασκευή και αφορούσαν τις προθέσεις του περί δημιουργίας νέας Νατοϊκής βάσης στο Ν. Αιγαίο και ενίσχυσης της ήδη βεβαρυμένης βάσης στην Σούδα, με πρόσχημα τις τουρκικές προκλήσεις, καταδικάζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Μάλιστα τονίζουν ότι “Στρατιωτικά σχέδια που προφανώς αντιβαίνουν στο πνεύμα της προ ημερών απόφασης του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου που καταδικάζει την για το εν ισχύ casus belli κατά της Ελλάδας, την καλεί άμεσα να το αποσύρει, ενώ επιπλέον της ζητά να προσαρμοστεί σε όσα ορίζονται από τις διεθνείς συνθήκες”.

Σχετικά με τις «πολεμοχαρείς»-όπως αναφέρεται- διαθέσεις του κ. Καμμένου, ο εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Φίλιππος Γκανούλης, δήλωσε: «Ενώ η χώρα βρίσκεται εν μέσω της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, ο κ. ονειρεύεται την εγκατάσταση νέων Νατοϊκών βάσεων στο Αιγαίο σε μια αδιέξοδη και ξεπερασμένη λογική έντασης της στρατιωτικοποίησης μεταξύ των δύο χωρών.

Ελπίζουμε σε ό,τι αφορά αυτό το θέμα στην να κυριαρχήσουν η λογική και η υπευθυνότητα».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση