Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Εκτός τόπου και χρόνου τα σχέδια Καμμένου για Νατοϊκές Βάσεις
Εκτός τόπου και χρόνου τα σχέδια Καμμένου για Νατοϊκές Βάσεις

Εκτός τόπου και χρόνου τα σχέδια Καμμένου για Νατοϊκές Βάσεις

Τ προκλητικά , όπως τ χαρακτηρίζουν, σχέδια του Υπουργού ς κ. Καμμένου, που εκφράστηκαν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Συνέδριο του την Παρασκευή και αφορούσαν τις προθέσεις του περί ς νέας Νατοϊκής βάσης στο Ν.Α Αιγαίο και ενίσχυσης της ήδη βεβαρυμένης βάσης στην Σούδα, με πρόσχημα τις τουρκικές προκλήσεις, καταδικάζουν οι Πράσινοι.

Μάλιστα τονίζουν ότι “Στρατιωτικά σχέδια που προφανώς αντιβαίνουν στο πνεύμα της προ ημερών απόφασης του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου που καταδικάζει την Τουρκία για το εν ισχύ casus belli κατά της ς, την καλεί άμεσα να το αποσύρει, ενώ επιπλέον της ζητά να προσαρμοστεί σε όσα ορίζονται από τις διεθνείς συνθήκες”.

Σχετικά με τις «πολεμοχαρείς»-όπως αναφέρεται- διαθέσεις του κ. Καμμένου, ο εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Φίλιππος κανούλης, δήλωσε: «Ενώ η χ βρίσκεται εν μέσω της οικονομικής και κοινωνικής ς, ο κ. Καμμένος ονειρεύεται την εγκατάσταση νέων Νατοϊκών βάσεων στο Αιγαίο σε μια αδιέξοδη και ξεπερασμένη λογική έντασης της στρατιωτικοποίησης μεταξύ των δύο χωρών.

Ελπίζουμε σε ό,τι αφορά αυτό το θέμα στην κυβέρνηση να κυριαρχήσουν η λογική και η υπευθυνότητα».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση