Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Εκτός τόπου και χρόνου τα σχέδια Καμμένου για Νατοϊκές Βάσεις
Εκτός τόπου και χρόνου τα σχέδια Καμμένου για Νατοϊκές Βάσεις

Εκτός τόπου και χρόνου τα σχέδια Καμμένου για Νατοϊκές Βάσεις

Τα προκλητικά , όπως τα χαρακτηρίζουν, σχέδια του Υπουργού Άμυνας κ. Καμμένου, που εκφράστηκαν κατά τη διάρκεια ς του στο Συνέδριο του την Παρασκευή και αφορούσαν τις προθέσεις του περί δημιουργίας νέας Νατοϊκής βάσης στο Ν.Α και ενίσχυσης της ήδη βεβαρυμένης βάσης στην , με πρόσχημα τις τουρκικές προκλήσεις, καταδικάζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Μάλιστα τονίζουν ότι “Στρατιωτικά σχέδια που προφανώς αντιβαίνουν στο πνεύμα της προ ημερών ς του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου που καταδικάζει την για το εν ισχύ casus belli κατά της Ελλάδας, την καλεί άμεσα να το αποσύρει, ενώ επιπλέον της ζητά να προσαρμοστεί σε όσα ορίζονται από τις διεθνείς συνθήκες”.

Σχετικά με τις «πολεμοχαρείς»-όπως αναφέρεται- διαθέσεις του κ. Καμμένου, ο εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Φίλιππος κανούλης, δήλωσε: «Ενώ η χώρα βρίσκεται εν μέσω της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, ο κ. Καμμένος ονειρεύεται την εγκατάσταση νέων Νατοϊκών βάσεων στο σε μια αδιέξοδη και ξεπερασμένη λογική ς της στρατιωτικος μεταξύ των δύο χωρών.

Ελπίζουμε σε ό,τι αφορά αυτό το θέμα στην κυβέρνηση να κυριαρχήσουν η λογική και η υπευθυνότητα».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση