Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση ζημιών από τις φυσικές καταστροφές στο Κεραμίδι
Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση ζημιών από τις φυσικές καταστροφές στο Κεραμίδι

Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση ζημιών από τις φυσικές καταστροφές στο Κεραμίδι

Ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό, , επισκέφτηκε την 12 Δεκεμβρίου το Κεραμίδι, το οποίο επλήγη από τα πρόσφατα .

Ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τη δημοτική αρχή και ενδιαφερόμενους σχετικά με την έκτακτη χρηματοδότηση προς τον Δήμο Ρήγα ου που έχει ήδη εξασφαλίσει η Κυβέρνηση για την αποκατάσταση ζημιών σε υποδομές και δίκτυα στο Κεραμίδι, το Βένετο και τους γύρω οικισμούς, και η οποία ανέρχεται συνολικά σε 600.000 ευρώ. Παράλληλα, τέθηκαν μία σειρά από ζητήματα που απασχολούν την περιοχή.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο Κεραμίδι, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος δήλωσε σχετικά: «Το πρωί της ς βρεθήκαμε μαζί με τη δημοτική αρχή του Ρήγα ου στο Κεραμίδι, το οποίο είχε πρόσφατα πληγεί από , με σημαντικές ζημιές στις υποδομές σε Κεραμίδι και Βένετο. Σε αυτό το πλαίσιο και σε στενή συν με τη δημοτική αρχή, η Κυβέρνηση, μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών, έχει ήδη προχωρήσει στην έκτακτη χρηματοδότηση:

  • 250.000 ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών στην είσοδο και στο οδικό δίκτυο εντός του Κεραμιδίου  και

  • 350.000 ευρώ για την αποκατάσταση σε υποδομές και δίκτυα στο Βένετο και τους οικισμούς του Κεραμιδίου.

Παράλληλα, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και για μια σειρά από ζητήματα που αφορούν την περιοχή. Σε στενή συν με τις αρχές και την τοπική κοινωνία συνεχίζουμε τις δράσεις προς όφελος της περιοχής».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση