Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ληστεία σε βάρος γυναίκας εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου
Ληστεία σε βάρος γυναίκας εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου

Ληστεία σε βάρος γυναίκας εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου

σε βάρος Βολιώτισσς τον περασμένο Ιούλιο στο Βόλο εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας .

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι δράστης της αξιόποινης πράξης είναι ένας 35χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, παράβαση του νόμου περί όπλων και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ακόμη ατόμων , ηλικίας 20, 36, 28 και 36 ετών για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 25-07-2015, ο 35χρονος, με την μαχαιριού, εξανάγκασε 38χρονη να του παραδώσει την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.500 , δύο και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Όπως εξακριβώθηκε, ο 28χρονος μετέβη στην Αθήνα όπου παρέδωσε τα αφαιρεθέντα και την τσάντα στους άλλους τρεις συνεργούς του.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος δράστης της ληστείας, ο 28χρονος και ο ένας από τους δύο 36χρο τυγχάνουν ήδη έγκλειστοι σε σωφρονιστικά καταστήματα, για περιπτώσεις ληστειών και ναρκωτικών.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση