Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έκρηξη σε βυτιοφόρο με πίσσα στη Β’ ΒΙΠΕ Βόλου
Έκρηξη σε βυτιοφόρο με πίσσα  στη Β’ ΒΙΠΕ Βόλου

Έκρηξη σε βυτιοφόρο με πίσσα στη Β’ ΒΙΠΕ Βόλου

 Τραυματίστηκαν δύο άτομα

Έκρηξη από άγνωστη αιτία προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα σε βυτιοφόρο με πίσσα στη Β' ΒΙΠΕ  Βόλου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε βυτιοφόρο που μετέφερε πίσσα,  με αποτέλεσμα ο ένας άνδρας  να υποστεί εγκαύματα στα χέρια και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ ο δεύτερος βρίσκονταν πιο κοντά στο όχημα και υπέστη εγκαύματα στα χέρια και στο πρόσωπο και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διακομίσθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην .

Πρόκειται για έναν 55χρονο που είναι  σε σοβαρή κατάσταση, από διαρροή  πίσσας, μετά από σπάσιμο σωλήνα, σε βυτιοφόρο αυτοκίνητο, που σημειώθηκε στις 16.40 σήμερα στη Β' Βόλου, ενώ βρισκόταν στην Βιομηχανική Περιοχή, για να εκτελέσουν εργασίες.

Η διαρροή της πίσσας σημειώθηκε ενώ οι δύο εργαζόμενοι προσπάθησαν να ζεστάνουν την κρύα πίσσα που βρισκόταν στο όχημα, για να κάνουν εργασίες.

Ξαφνικά  έσκασε ο σωλήνας του βυτιοφόρου, με αποτέλεσμα η άσφαλτος, που βρισκόταν σε μεγάλη θερμοκρασία, να προκαλέσει εγκαύματα σε δύο εργαζόμενους.

Ο ένας από τους δύο εργαζόμενους,  55 χρονών από την Αλβανία, που βρισκόταν πιο κοντά στο αυτοκίνητο φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια και μετά τις στο ΤΕΠ του , διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο της ς, ενώ ο δεύτερος φέρει εγκαύματα στα χέρια και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με  το ΕΚΑΒ, ο ελαφρά τραυματίας έβαλε σε λεωφορειάκι της εταιρίας τον συνάδελφό του βαριά τραυματισμένο για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο και καθ' οδόν προς Βόλο διασταυρώθηκε με την κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ που μετέφερε ασθενή στο , ζητώντας βοήθεια.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ ενημέρωσε το κέντρο και τους τραυματίες παρέλαβε άλλο ασθενοφόρο και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου και άνθρωποι που μίλησαν με το ελαφρά τραυματία τονίζουν ότι οι δύο εργάτες ξεκίνησαν τη διαδικασία να ζεστάνουν την πίσσα, χωρίς να βρίσκεται στο σημείο ο ιδιοκτήτης του βυτιοφόρου.

Το   δεν έγινε αντιληπτό από κανέναν και δεν ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ,  για να επέμβει, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενημερώθηκε το υ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση