Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Την έκπτωση του διαχειριστή του καταφυγίου ζητούν οι φιλοζωικές οργανώσεις
Την έκπτωση του διαχειριστή του καταφυγίου ζητούν οι φιλοζωικές οργανώσεις

Την έκπτωση του διαχειριστή του καταφυγίου ζητούν οι φιλοζωικές οργανώσεις

Την έκπτωση του διαχειριστή του καταφυγίου ζητούν οι φιλοζωικές οργανώσεις, κάτι που επανέλα στη σημερινή συνάντηση που ζήτησε η και στην οποία συμμετείχε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Aναστ. Μπατζιάκας, η πενταμελής επιτροπή του δήμου αρμόδια για την παρακολούθηση του προγράμματος των αδεσπότων και ο κτηνίατρος του προγράμματος.

Όπως ανέφερε το μέλος της επιτροπής Μαρία Παπαδοπούλου και εκπρόσωπος της Φιλοζωϊκής Οργάνωσης, «Φιλοζωϊκή Οργάνωση Βόλου», οι φιλοζωϊκές οργανώσεις θα εισηγηθούν στο Συμβούλιο να κηρυχτεί έκπτωτος ο διαχειριστής του δημοτικού καταφυγίου Ν. Πολύζος καθώς παρατηρούνται πολλές παρατυπίες από μέρους του στην υλο της ς που έχει υπογράψει με το Δήμο.

Η κα Παπαδοπούλου είπε ότι στην αρχή της συνεδρίασης εισήλθε στο χώρο ο δικηγόρος του Ν. Πολύζου Αντ. και ζήτησε να είναι παρών σε περίπτωση που συζητούνταν το θέμα της έκπτωσης του πελάτη του, διαφορετικά ζήτησε να αποχωρήσει η εκπρόσωπος της άλλης φιλοζωϊκής οργάνωσης Φλωρίκα Τσιρογιάννη, που κατέθεσε τη μήνυση εναντίον του πελάτη του.

Ο προϊστάμενος της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας και Σποράδων Νικ. Λιάνος εξήγησε ότι πρόκειται για άτυπη ενημερωτική συνάντηση που ζήτησε ο ίδιος και ο κ. αποχώρησε.

Ο κ. Λιάνος ζήτησε από όλους να έχουν καλή και επανέλαβε πως πρέπει να λειτουργεί το καταφύγιο και η κα Παπαδοπούλου είπε: « Εμείς επαναλάβαμε όλες τις παραλείψεις που έχουν γίνει, την πλημμελή ενημέρωση που έχει η επιτροπή για θέμα που αφορούν τις περισυλλογές, τις επανεντάξεις, τη διατροφή και φροντίδα των ζώων κ.ά» , ενώ προσθεσε πως ο κ. Λιάνος τους ενημέρωσε ότι σε αυτοψία της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας τη Δευτέρα στο καταφύγιο εντοπίστηκαν μόνο τρία νεκρά ζώα έξω από το δημοτικό καταφύγιο.

Εν τω μεταξύ οι φιλόζωοι που έχουν συγκεντρώσει σημαντικό αριθμό ζωοτροφών από φιλόζωους θα εξετάσουν πως θα παραδοθούν στο Καταφύγιο για τη σίτιση των ζώων.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Αναστ. Μπατζιάκας επισήμανε ότι έγινε μία γόνιμη συζήτηση, αλλά επισήμανε ότι η έκθεση της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας που θα παραδοθεί αύριο, αποδεικνύει ότι «κακώς κατασυκοφαντήθηκε η πόλη από τις φιλοζωϊκές οργανώσεις».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση