Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εκπαίδευση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των Νοσοκομείων της Θεσσαλίας για αντιμετώπιση του κορωναϊού
Εκπαίδευση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των Νοσοκομείων της Θεσσαλίας για αντιμετώπιση του κορωναϊού

Εκπαίδευση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των Νοσοκομείων της Θεσσαλίας για αντιμετώπιση του κορωναϊού

Την εκπίδευση ιτρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των Νοσοκομείων της Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση κρουσμάτων κορωναϊού  ζητά με έγγραφό της η Διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Με έγγραφο που στάλθηκε στις 24 Μαρτίου, ο της 5ης ΥΠΕ ζητά απ' όλα τα Νοσοκομεία να γίνουν εκπαιδεύσεις σε όλο το προσωπικό, νοσηλευτικό και ιατρικό όλων των ειδικοτήτων, για την αντιμετώπιση του κορωναϊού.

Συγκεκριμένα  η 5η Υγειονομική Περιφέρεια ζητά από τις διοικήσεις των Νοσοκομείων της περιφέρειας που καλύπτει, μεταξύ αυτών και του να μεριμνήσει για την του προσωπικού, δηλαδή νοσοκομειακούς ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και το νοσηλευτικό προσωπικό στο σύνολό του, στο θέμα του κορωναϊού και συγκεκριμένα να πραγματοποιηθεί ταχύρυθμο σεμινάριο εξοικείωσης χρήσης αναπνευστήρων σταθερών και κινητών σε όλους τους ιατρούς, καθώς και στο νοσηλευτικό προσωπικό.

Το σεμινάριο θα γίνει σε αναισθησιολόγους, ιατρούς και ΜΑΦ, ενώ θα πρέπει να γίνει σεμινάριο εξοικείωσης της χρήσης φαρμάκων για τον εν λόγω ιό.

Ακόμη, η ζητά να πραγματοποιηθεί ταχύρυθμη όλων των ιατρών, ανεξαιρέτως ς στο triage –διαλογή- από λοιμωξιολόγους, πνευμονολόγους, παθολόγους, που γνωρίζουν το αντικείμενο.

Για την εκπαίδευση αυτή η διοίκηση οφείλει να τηρήσει με τις υπογραφές των εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση