Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Εκπαίδευση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των Νοσοκομείων της Θεσσαλίας για αντιμετώπιση του κορωναϊού
Εκπαίδευση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των Νοσοκομείων της Θεσσαλίας για αντιμετώπιση του κορωναϊού

Εκπαίδευση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των Νοσοκομείων της Θεσσαλίας για αντιμετώπιση του κορωναϊού

Την ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των Νοσοκομείων της Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση κρουσμάτων κορωναϊού  ζητά με έγγραφό της η της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Με έγγραφο που στάλθηκε στις 24 Μαρτίου, ο της 5ης ΥΠΕ ζητά απ’ όλα τα Νοσοκομεία να γίνουν εκπαιδεύσεις σε όλο το προσωπικό, νοσηλευτικό και ιατρικό όλων των ειδικοτήτων, για την αντιμετώπιση του κορωναϊού.

Συγκεκριμένα  η 5η Υγειονομική Περιφέρεια ζητά από τις διοικήσεις των Νοσοκομείων της περιφέρειας που καλύπτει, μεταξύ αυτών και του Νοσοκομείου να μεριμνήσει για την του προσωπικού, δηλαδή νοσοκομειακούς ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και το στο σύνολό του, στο θέμα του κορωναϊού και συγκεκριμένα να πραγματοποιηθεί ταχύρυθμο εξοικείωσης χρήσης αναπνευστήρων σταθερών και κινητών σε όλους τους ιατρούς, καθώς και στο .

Το θα γίνει σε αναισθησιολόγους, ιατρούς και ΜΑΦ, ενώ θα πρέπει να γίνει εξοικείωσης της χρήσης φαρμάκων για τον εν λόγω ιό.

Ακόμη, η 5η ΥΠΕ ζητά να πραγματοποιηθεί ταχύρυθμη εκπαίδευση όλων των ιατρών, ανεξαιρέτως ειδικότητας στο triage –διαλογή- από λοιμωξιολόγους, πνευμονολόγους, παθολόγους, που γνωρίζουν το αντικείμενο.

Για την εκπαίδευση αυτή η οφείλει να τηρήσει βιβλίο με τις των εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χάνουν μάθημα δυο μαθητριες του ΕΕΕΕΚ Βόλου λόγω αδυναμίας μετακίνησης #ΕΕΕΕΚΒόλου - https://t.co/gY0e3o5yH6 -

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

"Αλιεύοντας" την είδηση