Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Εκπαίδευση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των Νοσοκομείων της Θεσσαλίας για αντιμετώπιση του κορωναϊού
Εκπαίδευση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των Νοσοκομείων της Θεσσαλίας για αντιμετώπιση του κορωναϊού

Εκπαίδευση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των Νοσοκομείων της Θεσσαλίας για αντιμετώπιση του κορωναϊού

Την εκπαίδευση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των Νοσοκομείων της Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση κρουσμάτων κορωναϊού  ζητά με έγγραφό της η Διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Με έγγραφο που στάλθηκε στις 24 Μαρτίου, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ ζητά απ’ όλα τα Νοσοκομεία να γίνουν εκπαιδεύσεις σε όλο το προσωπικό, νοσηλευτικό και ιατρικό όλων των ειδικοτήτων, για την αντιμετώπιση του κορωναϊού.

Συγκεκριμένα  η 5η Υγειονομική Περιφέρεια ζητά από τις διοικήσεις των Νοσοκομείων της περιφέρειας που καλύπτει, μεταξύ αυτών και του Νοσοκομείου Βόλου να μεριμνήσει για την εκπαίδευση του προσωπικού, δηλαδή νοσοκομειακούς ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και το νοσηλευτικό προσωπικό στο σύνολό του, στο θέμα του κορωναϊού και συγκεκριμένα να πραγματοποιηθεί ταχύρυθμο σεμινάριο εξοικείωσης χρήσης αναπνευστήρων σταθερών και κινητών σε όλους τους ιατρούς, καθώς και στο νοσηλευτικό προσωπικό.

Το σεμινάριο θα γίνει σε αναισθησιολόγους, ιατρούς ΜΕΘ και ΜΑΦ, ενώ θα πρέπει να γίνει σεμινάριο εξοικείωσης της χρήσης φαρμάκων για τον εν λόγω ιό.

Ακόμη, η 5η ΥΠΕ ζητά να πραγματοποιηθεί ταχύρυθμη εκπαίδευση όλων των ιατρών, ανεξαιρέτως ειδικότητας στο triage –διαλογή- από λοιμωξιολόγους, πνευμονολόγους, παθολόγους, που γνωρίζουν το αντικείμενο.

Για την εκπαίδευση αυτή η διοίκηση οφείλει να τηρήσει βιβλίο με τις υπογραφές των εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βρετανία: Άμεσο τεστ κορωνοϊού ελληνικής επινόησης - https://t.co/uhylkV8xLi -

  • Στο ξενοδοχείο δηλητηριάστηκε ο Ναβάλνι - https://t.co/E9BDPqEVox -

  • Αντικειμενικές αξίες: Πού αυξάνονται και πού μειώνονται - https://t.co/nJm0RvehDR -

"Αλιεύοντας" την είδηση