Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έκλεβαν και τρομοκρατούσαν άλλα παιδιά στη Παιδόπολη δύο 17χρονοι
Έκλεβαν και τρομοκρατούσαν άλλα παιδιά στη Παιδόπολη δύο 17χρονοι

Έκλεβαν και τρομοκρατούσαν άλλα παιδιά στη Παιδόπολη δύο 17χρονοι

Σε “μάστιγα” για τους φιλοξενούμενους στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, στην Παιδόπολη Αγριάς είχαν εξελιχθεί δύο από το Πακιστάν που προκαλούσαν επεισόδια και ζημιές στους χώρους, ενώ απειλούσαν, επιτίθονταν και έκλε τα πράγματα άλλων παιδιών.

Μετά από καταγγελία που έγινε χθες στην Εισαγγελία , η υπηρεσίας εξέδωσε διάταξη προστατευτικής φύλαξης και ανέθεσε την προσωρινή τους φύλαξη στο .

Ήδη οι δύο αλλοδαποί, ηλικίας 17 χρονών, απομακρύνθηκαν από τη δομή και «μετακόμισαν» στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου θα διαμένουν για μικρό χρονικό διάστημα εκεί, μέχρι να βρεθεί άλλη δομή που θα τους φιλοξενήσει.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, σε βάρος των δύο ανήλικων εκκρεμούν δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα για και ουσιών.

Ο

Στην Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, στην Παιδόπολη Αγριάς μετέβη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν τρόφιμοι.

Στην δήλωση του, ο Π. Ηλιόπουλος τόνισε ότι πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η άμεση απέλαση όλων εγκληματιών λαθρομεταναστών.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση