Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αθίγγανος έκλεψε αγροτικό και το πήγε σε συνεργείο για μετασκευή
Αθίγγανος έκλεψε αγροτικό και το πήγε σε συνεργείο για μετασκευή

Αθίγγανος έκλεψε αγροτικό και το πήγε σε συνεργείο για μετασκευή

ι την κλοπή ενός γροτικού μάρκας Toyota Hilux καταδικάστηκε την περασμένη Παρασκευή από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, σε 14 μήνες με τριετή αναστολή, 35χρονος αθίγγανος από τα , καθώς αφού έκλεψε το όχημα στη συνέχεια το πήγε σε συνεργείο στο Βόλο, για να το μετασκευάσουν, ώστε να μην μπορεί να αναγνωριστεί.

Ο 35χρονος που βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές Λάρισας, κατηγορείται πως τον Οκτώβριο του , αφού έκλεψε ένα μαύρο Toyota Hilux ιδιοκτησίας 60χρονου, το πήγε μαζί με ομοεθνείς του σε συνεργείο 56χρονου Βολιώτη.

Του ζήτησε να μετασκευάσει το όχημα, αφαιρώντας την καρότσα που υπήρχε, και τοποθετώντας αντ' αυτής κλούβα.

Ο 56χρονος στην του στο δικαστήριο, ανέφερε πως δέχθηκε να το κάνει, φοβούμενος τον 35χρονο και τους υπόλοιπους, αλλά ζήτησε τα χαρτιά του αυτοκινήτου.

Ο δράστης ανέφερε πως δεν τα είχε μαζί του εκείνη την στιγμή και αποχώρησε μαζί τους υπόλοιπους, λέγοντας στον τεχνικό πως θα επιστρέψει άλλη στιγμή για να του τα προσκομίσει, αλλά τελικά δεν τον ξαναείδε, παρατώντας εκεί το .

Τελικά η αστυνομία εντόπισε το όχημα στο συνεργείο και το απέδωσε στον ιδιοκτήτη του, με τον 56χρονο να παραπέμπεται για κλεπταποδοχή.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον αθίγγανο σε ς 14 μηνών με τριετή αναστολή, ενώ ταυτόχρονα αθώωσε τον 56χρονο ιδιοκτήτη του συνεργείου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση