Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έκλεψαν τηλεόραση, Η/Υ και κινητά τηλέφωνα
Έκλεψαν τηλεόραση, Η/Υ και κινητά τηλέφωνα

Έκλεψαν τηλεόραση, Η/Υ και κινητά τηλέφωνα

Τέσσερις Έλληνες, ηλικίς 22, 25, 26 κι 40 ετών, συνελήφθησαν, προχθές (15-05-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, για τα κατά περίπτωση της κλοπής και της αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, ο 22χρονος και 25χρονος την (14-05-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, διέρρηξαν κατάστημα, ιδιοκτησίας 62χρονου και αφαίρεσαν μία , δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (tablet), καθώς και τέσσερα τηλέφωνα, συνολικής εκτιμώμενης χρηματικής αξίας (1.500) ευρώ. Επιπλέον, κατά τη διαφυγή τους, αφαίρεσαν δίκυκλη , ιδιοκτησίας 29χρονου, η οποία ήταν σταθμευμένη εξωτερικά του καταστήματος.

Μετά από συντονισμένες αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκαν στην πόλη του Βόλου οι δύο , στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο αποδόθηκε στους νόμιμους δικαιούχους.

Όπως εξακριβώθηκε από την πρόοδο της αστυνομικής ς, οι προαναφερόμενοι είχαν πουλήσει την στον 26χρονο συλληφθέντα, έναντι του χρηματικού ποσού των (50) ευρώ, καθώς και τον ένα από τους δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές στον 40χρονο συλληφθέντα, έναντι του χρηματικού ποσού των (15) ευρώ.

Οι αφαιρεθείσες συσκευές βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση