Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Εκδήλωση βράβευσης αριστούχων μαθητών της ΣΤ’ Δημοτικού
Εκδήλωση βράβευσης αριστούχων μαθητών της ΣΤ’ Δημοτικού

Εκδήλωση βράβευσης αριστούχων μαθητών της ΣΤ’ Δημοτικού

Από την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Βόλου στο  κατάμεστο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας

Στο  κατάμεστο από παιδιά και γονείς αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας έγινε απόψε η βράβευση αριστούχων μαθητών της ΣΤ’ Δημοτικού, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Βόλου.

Στόχος της αποψινής εκδήλωσης  είναι  η ηθική επιβράβευση της προσπάθειας που γίνεται από τους μαθητές στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και η παροχή ερεθισμάτων για τη συνεχή βελτίωση των προσπαθειών τους.

Οι βραβεύσεις  έγιναν με  συμβολικό έπαινο για όλους τους μαθητές που συμμετείχαν (με κριτήριο την απόλυτη βαθμολογία του «10»),  ενώ μετά από κλήρωση ενώπιον παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών, δόθηκαν  τρία χρηματικά έπαθλα 200 ευρώ έκαστο .

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης αποδόθηκε  μουσικό πρόγραμμα, από την «Σχολή Ελληνικής Μουσικής» του Παύλου Πλάκα, ενώ στο τέλος της κλήρωσης και της απονομής των επαίνων  ακολούθησε  κέρασμα στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου.

Η αποψινή διαδικασία βράβευσης των μαθητών, αποτελεί συνέχεια πρωτοβουλίας που πραγματοποιούνταν τα προηγούμενα 22 χρόνια, σε διάφορα σχολεία, από τον συμπολίτη επαγγελματία Βασίλη Καραλή, που θέλησε φέτος, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς προς τα παιδιά, να συνεχίσει τη δράση του, παρέχοντας τόσο τα χρηματικά έπαθλα, όσο και τα υπόλοιπα προσφερόμενα είδη.

Παρόντες ήταν –μεταξύ άλλων- η πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας Γεωργία Μποντού-Τοκαλή, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αρ. Μπασδάνης, ο πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας Κ. Λάμπρου, εκπαιδευτικοί κ.ά.

Την επιμέλεια και παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η έφορος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Βόλου Πέπη Οικονόμου.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σήμερα δικάζεται ο 35χρονος για τα #επεισόδια στο #Πανθεσσαλικό #αναβολή #αστυνομικοί… - https://t.co/YRAcUe6A70 -

  • #Βόλος: Χωρίς αντίκρυσμα απόφαση αναίρεσης του Αρεί ... #2016 #2018 #αγωγή #αδικήματα… - https://t.co/j4zFp1sg4C -

  • Καταδίκη έξι μηνών αλλοδαπού για 54 πακέτα λαθραία τσιγάρα #Αθήνα #αλλοδαπός… - https://t.co/SSJ4YSofWW -

"Αλιεύοντας" την είδηση