Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εκδήλωση σε συνεργασία με την Τροχαία για την οδική ασφάλεια στο 10ο Δ.Σ. Νέας Ιωνίας
Εκδήλωση σε συνεργασία με την Τροχαία για την οδική ασφάλεια στο 10ο Δ.Σ. Νέας Ιωνίας

Εκδήλωση σε συνεργασία με την Τροχαία για την οδική ασφάλεια στο 10ο Δ.Σ. Νέας Ιωνίας

Σε μια πρώτη επαφή με τους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ήρθαν οι του 10ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 12 το μεσημέρι στο χώρο του εκπαιδευτηρίου, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Βασίλη Μαρκογιαννάκη, του διοικητή της Τροχαίας Βόλου Θανάση Κουλούρη και του διευθυντή της Πρωτοβάθμιας ιώργου Πολύζου.

Το πρόγραμμα που υλοποιήθηκε σε με την Αστυνομική Διεύθυνση και την Τροχαία Βόλου, το παρακολούθησαν 290 , αλλά και πολλοί γονείς και αφορούσε την εφαρμογή του ΚΟΚ με στόχο την ασφαλή μεταφορά και μετακίνηση των παιδιών από και προς το σχολείο.

Η αστυνομικός της Τροχαίας Ελένη Καραμπίνη παρείχε πληροφορίες για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ασφαλή μετακίνηση, ενώ οι μαθητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον υποβάλλοντας ερωτήσεις και προβληματισμούς.

Στόχος του προγράμματος σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου Αναστάσιο ούκο ήταν η αλλαγή στάσης των γονέων και των παιδιών αναφορικά με την οδική , ώστε να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα.

Παράλληλα στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν πραγματικά περιστατικά τροχαίων μέσω οπτικοακουστικών μέσων, αλλά και έρευνες μαθητών που αφορούσαν την οδική .

Η εκδήλωση ήταν η πρώτη που υλοποιήθηκε σε με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και την Τροχαία, ενώ το επόμενο διάστημα θα λάβουν χώρα και άλλες παρόμοιες ενέργειες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση