Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΔΙΑΤΡΟΦΗ » Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Επισιτισμού και την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας
Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Επισιτισμού και την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Επισιτισμού και την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Επισιτισμού και της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Παχυσαρκίας το
Περιφερειακό Τμήμα ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Ένωση Διαιτολόγων –Διατροφολόγων Ελλάδος) διοργάνωσε εκδήλωση σε με την Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων «Άρσις» και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου σήμερα το πρωί στην κεντρική Πλατεία του .

Στην εποχή μας ευπαθείς ομάδες στερούνται ακόμη και αυτό το πολύτιμο αγαθό σε αντιδιαστολή με τις ανεπτυγμένες κοινωνίες που μαστίζονται από την επιδημία της παχυσαρκίας.

Η Άρσις, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει το κοινό όσον αφορά το δικαίωμα όλων στη δίκαιη διάθεση της τροφής αλλά και να αναδείξει τη συνένωση των πολιτισμών μέσα από αυτό το βασικό αγαθό, προσέφερε στο κοινό εδέσματα από τις χώρες των παιδιών που φιλοξενεί.

Από την άλλη τα ελληνόπουλα είναι τα πρώτα παχύσαρκα στην και τα τέταρτα στον κόσμο. Αποτελούν τους μελλοντικούς πολυ.

Η Θεσσαλίας θέλοντας να αφυπνήσει γονείς και παιδιά  διένειμε ενημερωτικό υλικό και παρουσίασε δρώμενα και εκπαιδευτικό υλικό για την .

Παράλληλα συμμετείχαν αθλητικοί σύλλογοι ενισχύοντας ταυτόχρονα το της ημέρας για τη συνεισφορά της κίνησης στην προαγωγή της υγείας.diatrofi2diatrofi

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση