Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Εκδήλωση αλληλεγγύης στους εργάτες της Coca Cola
Εκδήλωση  αλληλεγγύης στους εργάτες της Coca Cola

Εκδήλωση αλληλεγγύης στους εργάτες της Coca Cola

«Είμαστε αποφασισμένοι, έχουμε τη συμπαράσταση του λαού». Με το σύνθημα αυτό συνεχίσθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η του εργοστασίου της Coca Cola στο Βόλο από τους εργαζόμενους, που αντιδρούν στην απόφαση της εργοδοσίας να κλείσει το εργοστάσιο και να μεταφέρει τις δραστηριότητές του στο εργοστάσιο του Σχηματαρίου.

Δεκάδες εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, του σωματείου εργαζομένων στην Coca Cola και της γραμματείας του ΠΑΜΕ και συμμετείχαν στην στήριξης και αλληλεγγύης, έξω από τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στη Βιομηχανική ζώνη Βόλου. Η περιλάμβανε συναυλία από λαϊκό μουσικό σχήμα.

Όπως τόνισε σε χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στο εργοστάσιο της Coca Cola στο Βόλο Λάζαρος Τσελεπής «αυτή η πόρτα του εργοστασίου, που αυτή την στιγμή είναι κλειστή, σύντομα θα ανοίξει και θα μπούμε μέσα νικητές.

Εμείς θα είμαστε εδώ και θα νικήσουμε», κατέληξε. Επίσης σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας του κλάδου Μερκενίδης που σημείωσε ότι «εμείς θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας και με την συμπαράσταση του λαού, των σωματείων, του ΠΑΜΕ, η νίκη θα είναι των εργαζομένων. Δεν κάνουμε πίσω.»

ΚΟΚΑΚΟΛΑ1

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποζημιώσεις στο 100% της ζημίας το Νοέμβριο του 2021 - https://t.co/hpShvtY3q1 -

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

"Αλιεύοντας" την είδηση