Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εκδικάζεται η αίτηση αναστολής της ΔΕΥΑΜΒ κατά της απαίτησης της ΕΡΓΗΛ
Εκδικάζεται  η αίτηση αναστολής της ΔΕΥΑΜΒ κατά της απαίτησης της ΕΡΓΗΛ

Εκδικάζεται η αίτηση αναστολής της ΔΕΥΑΜΒ κατά της απαίτησης της ΕΡΓΗΛ

Εκδικάζεται αύριο Δευτέρα, 23 Απριλίου, στις 2.00 μ.μ., στο Πρωτοδικείο Βόλου η αίτηση ς που κατέθεσε η ΔΕΥΑΜΒ κατά της απόπειρας της ΕΡΓΗΛ να εισπράξει επιταγή πληρωμής 9 εκ. ευρώ, που υπέβαλε, για που ουδέποτε εκτέλεσε, όπως αποδεικνύεται από την πραγματογνωμοσύνη που διενήργησε το Τ και η Δημοτική Αρχή καλεί πολίτες και πολιτικό κόσμο σε συστράτευση για να προστατευτεί η περιουσία των πολιτών του Βόλου.

Η δίκη αυτή έρχεται τρεις μόλις ημέρες μετά την εκδίκαση αγωγής της ΔΕΥΑΜΒ κατά του ίδιου εργολάβου, στο , όπου μάλιστα ο δήμαρχος Βόλου, προανήγγειλε ότι με βάση νέα στοιχεία που προέκυψαν θα κατατεθεί κατά των υπευθύνων της ΕΡΓΗΛ.

Στην πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής του Βόλου για συστράτευση και συμ στην αυριανή εκδίκαση, με την παρουσία στα Δικαστήρια του Βόλου, ανταποκρίθηκαν ήδη οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΜΒ. Συγκεκριμένα σε του ΔΣ του Συλλόγου τους αναφέρεται, μεταξύ άλλων: «Πρέπει να αποτελέσει η παρουσία μας ακόμη ένα εμπόδιο απέναντι στις αρπακτικές διαθέσεις της ΕΡΓΗΛ, που θέτουν σε κίνδυνο δεκάδες θέσεις εργασίας, την συνέχιση της λειτουργίας της ΔΕΥΑΜΒ και τα συμφέροντα της πόλης»

Υπενθυμίεζεται ότι σε του Δήμου Βόλου, μεταξύ άλλων, τονίζονταν τα εξής: «Στον άνισο και δύσκολο αυτό αγώνα κατά της διαπλοκής, η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Αχιλλέας καλούν όλους τους πολίτες να δώσουν τη στήριξή τους ώστε τα αρπακτικά που εμφανίζονται με τη μορφή εργολαβικής εταιρείας να μην πλουτίσουν, άδικα και παράνομα, σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος, επειδή εκμεταλλεύονται τα τραγικά λάθη και τις εγκληματικές παραλείψεις κάποιων.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι και οι εκπρόσωποι του λαού, από όποια θεσμική θέση κι αν βρίσκονται, θα εγκαταλείψουν, επιτέλους, τη σιγή και την που μέχρι σήμερα τηρούν και θα ταχθούν με το μέρος του δικαίου και της νομιμότητας.

Κάθε αδράνεια, κάθε εφησυχασμός θα οδηγήσουν σε καταστροφικές συνέπειες την επιχείρηση-κτήμα του λαού του Βόλου, και συνεπώς είναι ανεπίτρεπτη και αναλόγως θα αντιμετωπιστεί από τους ίδιους τους πολίτες».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση