Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εκατό και πλέον δόσεις ηρωίνης σε σπίτι στη Ν.Ιωνία
Εκατό και πλέον δόσεις ηρωίνης σε σπίτι στη Ν.Ιωνία

Εκατό και πλέον δόσεις ηρωίνης σε σπίτι στη Ν.Ιωνία

Εκατό και πλέον δόσεις ηρωίνης είχαν ένας 33χρονος κι ένας 28χρονος σε στη Ν.Ιωνία και συνελήφθησαν σήμερα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και .

Αρχικά σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του 28χρονου μία αυτοσχέδια συσκευασία με βάρους 0,66 γρ.

Ακολούθησε στο οποίο των δύο αντρών στη Ν.Ιωνία παρουσία δικαστικού λειτουργού κι αστυνομικού σκύλου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 11,27 γραμμαρίων, μία 1,46 γρ., μία φαλτσέτα – λεπίδα που χρησιμοποιούνταν για τον διαχωρισμό των δόσεων, δύο τηλε με ίχνη ηρωίνης, μία σακούλα κομμένη για τις δόσεις, ένα τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ.

Οι ποσότητες των ναρκωτικών αντιστοιχούν σε περίπου 135 δόσεις, ενώ οι δύο συλληφθέντες με τη που θα σχηματιστεί σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Επίσης, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, συνελήφθησαν εκ νέου οι δύο Σύριοι ηλικίας 18 και 26 ετών που είχαν συλληφθεί χθες, με πλαστά έγγραφα στο αεροδρόμιο της Ν.Αγχιάλου με προορισμό το .

Οι δύο Σύριοι συνελήφθησαν καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος τους θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση