Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Είκοσι πέντε νέα θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας
Είκοσι πέντε νέα θετικά  κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Είκοσι πέντε νέα θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Είκοσι πέντε νέα εντοπίστηκαν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από 11/8/2020 ώρα 14:00 έως 12/8/2020 ώρα 14:00.

Στην περιοχή της ς

Καταγράφηκαν οκτώ νέα '19. Τα πέντε κρούσματα αποτελούν επαφές από συρροή κρουσμάτων στο στρατόπεδο του Στεφανοβικείου, ένα αφορά στενή επαφή με κρούσμα(9.08.2020), ένα αφορά ταξιδιώτη εξωτερικού ενώ τέλος ένα θεωρείται «ορφανό».

Στην περιοχή της Σκοπέλου

Καταγράφηκαν δύο νέα κρούσματα '19. Και τα δύο προσήλθαν με συμπτωματολογία στο κέντρο υγείας Σκοπέλου και θεωρούνται «ορφανά».

Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν 13 νέα κρούσματα Covid '19. Τα δύο κρούσματα αφορούν συρροή κρουσμάτων επαγγελματιών υγείας σε νοσοκομείο της Λάρισας , ενώ τα υπόλοιπα 11 προέκυψαν από την ιχνηλάτηση στενών επαφών κρουσμάτων προηγούμενων ημερών στις περιοχές της Λάρισας του Αμπελώνα και των Φαρσάλων.

Στην περιοχή των Τρικάλων

Καταγράφηκαν δύο νέα κρούσματα Covid '19. Και τα δύο κρούσματα προέρχονται από στενές επαφές κρούσματος (10/08/2020).

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της ς του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί . Η πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την της θεσσαλικής ς και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση