Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Είκοσι πέντε νέα θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας
Είκοσι πέντε νέα θετικά  κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Είκοσι πέντε νέα θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Είκοσι πέντε νέα θετικά κρούσματα Covid 19 εντοπίστηκαν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από 11/8/2020 ώρα 14:00 έως 12/8/2020 ώρα 14:00.

Στην περιοχή της Μαγνησίας

Καταγράφηκαν οκτώ νέα κρούσματα Covid ’19. Τα πέντε κρούσματα αποτελούν επαφές από συρροή κρουσμάτων στο στρατόπεδο του Στεφανοβικείου, ένα αφορά στενή επαφή με κρούσμα(9.08.2020), ένα αφορά ταξιδιώτη εξωτερικού ενώ τέλος ένα θεωρείται «ορφανό».

Στην περιοχή της Σκοπέλου

Καταγράφηκαν δύο νέα κρούσματα Covid ’19. Και τα δύο προσήλθαν με συμπτωματολογία στο κέντρο υγείας Σκοπέλου και θεωρούνται «ορφανά».

Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν 13 νέα κρούσματα Covid ’19. Τα δύο κρούσματα αφορούν συρροή κρουσμάτων επαγγελματιών υγείας σε νοσοκομείο της Λάρισας , ενώ τα υπόλοιπα 11 προέκυψαν από την ιχνηλάτηση στενών επαφών κρουσμάτων προηγούμενων ημερών στις περιοχές της Λάρισας του Αμπελώνα και των Φαρσάλων.

Στην περιοχή των Τρικάλων

Καταγράφηκαν δύο νέα κρούσματα Covid ’19. Και τα δύο κρούσματα προέρχονται από στενές επαφές κρούσματος (10/08/2020).

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού - https://t.co/zRiVyzDgYu -

  • Καλίν: Πότε και πώς θα διεξαχθούν οι διερευνητικές - https://t.co/FagvNzLRZm -

  • Κορωνοϊός: Η επιτυχία των μέτρων θα «κρίνει» το lockdown - https://t.co/uPe1WiLMqI -

"Αλιεύοντας" την είδηση