Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Είχε γίνει η σκιά 18χρονης φοιτήτριας του Π.Θ. 45χρονος Θεσσαλονικιός
Είχε γίνει η σκιά 18χρονης φοιτήτριας του Π.Θ. 45χρονος Θεσσαλονικιός

Είχε γίνει η σκιά 18χρονης φοιτήτριας του Π.Θ. 45χρονος Θεσσαλονικιός

Πολύ ακριβά θα πληρώσει ένας 45χρονος φορτηγατζής από τη Θεσσαλονίκη, το πάθος του για μια 18χρονη φοιτήτρια από την ίδια πόλη που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, καθώς χθες οδηγήθηκε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου με την κατηγορία της απειλής, και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών μετατρέψιμη προς 20€ την ημέρα, με τον πρόεδρο του Δικαστηρίου να του διπλασιάζει το ποσό από τα 10 στα 20€, λόγω της στάσης του στη διαδικασία…

Ειδικότερα ο 45χρονος είναι παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού, ισχυρίστηκε πως θαμπώθηκε από τη νεαρή και προσπαθούσε να τη προσεγγίσει με κάθε τρόπο, λέγοντας πως την αγαπάει, ενώ της αγόρασε και δώρα, όπως ένα κουτάβι και ένα μικρό κουνέλι για να της τα χαρίσει.

Για το σκοπό αυτό είχε έρθει τρεις φορές στο Βόλο, προκειμένου να τη δει, ενώ την ακολουθούσε όπου πήγαινε, και μάλιστα είχε στηθεί έξω από τη σχολή της και την περίμενε για να της δώσει κάποιο δώρο.

Η κοπέλα στο Δικαστήριο μίλησε για το του 45χρονου άνδρα, λέγοντας πως εδώ και έξι μήνες την παρενοχλεί και μάλιστα έβαλε άλλα άτομα να τηλεφωνήσουν στο πατρικό της στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στο σπίτι της γιαγιάς της για να μάθουν τον αριθμό του κινητού της.

Ακόμα τον περασμένο Οκτώβριο στην διαμαρτυρία της, όταν για ακόμη μια φορά έβαλε τρίτο άτομο να την ενοχλήσει, της υποσχέθηκε ότι θα την αφήσει ήσυχη, κάτι που τελικά δεν έκανε.

Συνέχισε να την κυνηγά και μάλιστα την περίμενε έξω από τη σχολή της, καλώντας την στο αυτοκίνητο για να της δώσει κάποια δώρα που είχε αγοράσει γι' αυτή.

Προχθές ήταν η τρίτη φορά που ο κατηγορούμενος δεψε στο Βόλο για τη συναντήσει, και όταν η νεαρή πήγε σε καφετέρια του με τις φίλες της ξαφνικά εμφανίστηκε και ο 45χρόνος εκεί, δημιουργώντας της ανασφάλεια και φόβο και έτσι τον κατήγγειλε στην , με να συλληφθεί.

Η 18χρονη ανέφερε πως ο κατηγορούμενος της είχε δηλώσει πως την αγαπάει και θέλει μέχρι και να τη παντρευτεί, δημιουργώντας πρόβλημα στην του, αφού είναι παντρεμένος και με παιδί.

Ο 45χρονος εμφανίστηκε μπερδεμένος και…απογοητευμένος από τη στάση της κοπέλας, χαρακτηρίζοντας την ενώπιον του προέδρου και του εισαγγελέα της έδρας ως κακόψυχη, λέγοντας ότι ένιωθε
“ερωτική συμπάθεια” για τη νεαρή…

Ανέφερε πως διαμένουν στην ίδια γειτονιά στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα το παιδί του γνωρίζει τη κοπέλα, ενώ αγόρασε για την εξευμενίσει ένα σκυλάκι και ένα κουνέλι για να της τα προσφέρει ως δώρο.

Υποστήριξε πως ποτέ δεν την απείλησε, και δεν σκέφτηκε πως τα πράγματα θα οδηγούνταν σε αυτή την κατεύθυνση.

Μάλιστα είπε πως εξακολουθεί να τη συμπαθεί, παρά το γεγονός ότι του συμπεριφέρθηκε με κακία και δεσμεύτηκε ότι δεν πρόκειται να την ξαναπλησιάσει.

Προσπάθησε να καταρρίψει το επιχείρημα της κοπέλας ότι με τη συμπεριφορά του έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην οικογένεια του, λέγοντας πως βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγο του, και έτσι γνώρισε μια άλλη γυναίκα από χωριό των Σερρών με την οποία θα αρραβωνιάζονταν, αλλά την άφησε επειδή ήθελε περισσότερο την 18χρονη…

Ο πρόεδρος του Δικαστηρίου τον κάλεσε επιτακτικά να μην ξαναενοχλήσει τη νεαρή, με τον 45χρονο να απαντά πως “τόσο κακιά που έγινε δεν θέλω να την ξαναπλησιάσω”…

Ο εισαγγελέας στην αγόρευση του είπε πως η δραστηριότητα του άνδρα κινείται στις παρυφές και άλλων σοβαρών κατηγοριών του Ποινικού Κώδικα και πρότεινε την ενοχή του, ενώ απευθυνόμενος προς αυτόν του τόνισε ότι πρέπει να τερματιστούν οι παρακάμψεις στο Βόλο.

Στη πρόταση του ζήτησε να επιβληθεί στον 45χρονο ποινή φυλάκισης 10 μηνών, ενώ τον ρώτησε εάν έχει λευκό ποινικό μητρώο, ο ανέφερε πως έχει κατηγορηθεί για παράνομων μεταναστών, αλλά αθωώθηκε.

Για το λόγο αυτό πρότεινε η ποινή του να μετατραπεί προς 10 ευρώ την ημέρα, με τον πρόεδρο να θεωρεί πως ο κατηγορούμενος δεν έχει μετανιώσει, και τελικά να του επιβάλλει φυλάκιση 10 μηνών μετατρέψιμη προς 20€ ημερησίως και έφεση.

Ο 45χρονος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, με την υπόθεση του να οδηγείται στο και σε περίπτωση που παραμείνει η παραπάνω απόφαση, θα πρέπει να καταβάλλει περίπου 12.000€ για να μείνει εκτός φυλακής…

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση