Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος του άνδρα στο Φυτόκο
Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος του άνδρα στο Φυτόκο

Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος του άνδρα στο Φυτόκο

Δέχτηκε χτυπήμτ στο κεφάλι

Σε εγκληματική ενέργεια, αποδίδεται ο  θάνατος του άνδρα που βρέθηκε σήμερα το πρωί έξω από το του στις Εργατικές κατοικίες πάνω από τον περιφερειακό στο Φυτόκο. Το συμβάν σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις έγινε μέσα στο σπίτι και το θύμα φέρει σημάδια συρσίματος εκτός σπιτιού.

Ο αδερφός του έχει προσαχθεί στην , ενώ στο σημείο μετέβησαν της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, καθώς και η Ρουμπίνη Λεονταρή.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο είχαν χάσει τους του και ζούσαν μόνα τους, ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο 37χρονος ήταν χρήστης ουσιών γι' αυτό η έρευνα προσανατολίζεται κυρίως στο να εξακριβωθεί αν το έγκλημα έγινε για λόγους που αφορούν σε αγοροπωλησία ουσιών ή μεσολάβησε κάτι άλλο που «όπλισε» τον δράστη για να επιτεθεί κατά του 37χρονου.
Η    ανέφερε: “Πρόκειται για νέο άτομο γύρω στα 37 που φέρει τραύματα από αμβλύ αντικείμενο κι επίσης φέρει κακώσεις ενδεικτικές συρσίματος. Πιθανώς το συμβάν να έγινε μέσα στο σπίτι και μετά σύρθηκε εκτός σπιτιού. Οι περισσότερες κακώσεις είναι στο κεφάλι.  Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν έγκλημα. Το συμβάν προσδιορίζεται μεταξύ αργά τη νύχτα – ξημερώματα. Από τις 3.00 το πρωί και μετά”.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση