Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος του άνδρα στο Φυτόκο
Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος του άνδρα στο Φυτόκο

Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος του άνδρα στο Φυτόκο

Δέχτηκε χτυπήμτ στο

Σε εγκληματική ενέργεια, αποδίδεται ο  θάνατος του άνδρα που βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί έξω από το σπίτι του στις Εργατικές κατ πάνω από τον περιφερειακό στο Φυτόκο. Το συμβάν σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις έγινε μέσα στο σπίτι και το φέρει σημάδια συρσίματος εκτός σπιτιού.

Ο αδερφός του έχει προσαχθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας , ενώ στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, καθώς και η ιατρο Ρουμπίνη Λεονταρή.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο αδέλφια είχαν χάσει τους γονείς του και ζούσαν μόνα τους, ενώ αστυνομικές αναφέρουν πως ο 37χρονος ήταν χρήστης ουσιών γι' αυτό η προσανατολίζεται κυρίως στο να εξακριβωθεί αν το έγκλημα έγινε για λόγους που αφορούν σε αγοροπωλησία ουσιών ή μεσολάβησε κάτι άλλο που «όπλισε» τον δράστη για να επιτεθεί κατά του 37χρονου.
Η  ιατροδικαστής  ανέφερε: “Πρόκειται για νέο άτομο γύρω στα 37 που φέρει τραύματα από αμβλύ αντικείμενο κι επίσης φέρει κακώσεις ενδεικτικές συρσίματος. Πιθανώς το συμβάν να έγινε μέσα στο σπίτι και μετά σύρθηκε εκτός σπιτιού. Οι περισσότερες κακώσεις είναι στο .  Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν έγκλημα. Το συμβάν προσδιορίζεται μεταξύ αργά τη νύχτα – ξημερώματα. Από τις 3.00 το πρωί και μετά”.
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση