Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έγκλημα ζήλιας και πάθους στη Μακρυρράχη
Έγκλημα ζήλιας και πάθους στη Μακρυρράχη

Έγκλημα ζήλιας και πάθους στη Μακρυρράχη

Το πάθος και η ζήλια “τύφλωσαν” 50χρονο που πυροβόλησε 61χρονο και 36χρονη χθες το βράδυ στη Μακρυρράχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 36χρονη που είναι διαζευγμένη διατηρούσε σχέση το τελευταίο δεκαήμερο με τον 61χρονο, ενώ το προηγούμενο οκτάμηνο διατηρούσε σχέση με τον 50χρονο επίσης διαζευγμένος.

Ο 50χρονος μετέβη χθες το βράδυ σε αποθήκη με ξύλα και νάιλον, ιδιοκτησίας του 61χρονου και βρήκε το ζευγάρι που εκτελούσε με λουλούδια και πυροβόλησε αρχικά στο χέρι τον 61χρονο και μετά από λογομαχία μεταξύ των τριών ατόμων, ο 50χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε στην κοιλιά τον 61χρονο και την 36χρονη στο χέρι.

Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το κοντάκι του όπλου προκάλεσε στους παθόντες χτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους.

Γείτονες που έγιναν μάρτυρες του τραγικού συμβάντος ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Αρχικά οι δύο τραυματίες διακομίσθηκαν στο και στη συνέχεια στο , όπου λίγες ώρες αργότερα γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα ο 61χρονος εξέπνευσε, ενώ η 36χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο 50χρονος μετά την πράξη του επέστρεψε στο του, ενώ στους αστυνομικούς που επιχείρησαν να τον συλλάβουν, τους είπε ότι έχει καταναλώσει ποσότητα φυτοφαρμάκου. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε αρχικά στο και στη συνέχεια στο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ μεταφέρθηκε για στη .

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση