Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της Καρολάιν
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της Καρολάιν

Βαρύ είναι το στην Αλόννησο, όπου αυτή την συγγενείς και φίλοι της Καρολάιν λένε το «τελευταίο αντίο» στην 20χρονη, που έπεσε νεκρή στο σπίτι της στα από τα χέρια αδίστακτων κακοποιών.

Τραγική φιγούρα ο 32χρονος σύζυγός της, ο οποίος έφτασε στο νησί με ελικόπτερο μαζί με το 11 μηνών παιδί τους.

Νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Βόλου διαδραματίστηκαν τραγικές στιγμές, όταν έφτασε η μητέρα της Καρολάιν και η σορός της 20χρονης, η οποία μεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής στην Αλόννησο, για την τέλεση της ς.

Η τραγική μητέρα, μία φίλη της 20χρονης και λίγοι συγγενείς συνόδευσαν το φέρετρο της αδικοχαμένης κοπέλας, που έχασε τη ζωή της με φρικτό τρόπο από τα χέρια ληστών, μέσα στο σπίτι της στα Αττικής.

Στο μικροσκόπιο τρεις ύποπτες ληστείες

Οι αρχές, από τη λίστα που εξέταζαν, έχουν στρέψει τις έρευνές τους, κυρίως, σε 3 ύποπτες ληστείες σε Κορωπί, Αρτέμιδα και Αγία Παρασκευή. Οι ληστείες αυτές έγιναν με τον ίδιο τρόπο εισβολής και ήταν κυρίως σε όπου έμεναν ηλικιωμένοι.

Στο Κορωπί, συγκεκριμένα, εισέβαλαν στο σπίτι ενός 86χρονου, τον ξυλοκόπησαν και απέσπασαν λίγα χρήματα. Αντίστοιχα, στην Αγία Παρασκευή μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού, όπου παρέμειναν αρκετή στον χώρο.

Η πιο ιη ληστεία από τις τρεις ήταν στην Αρτέμιδα, όπου εισέβαλαν σε σπίτι 84χρονης, την έδεσαν με και την ξυλοκόπησαν βάναυσα.

Παράλληλα, μετά την επικήρυξη των αρχών για πληροφορίες, έχουν ληφθεί εκατοντάδες μαρτυρίες, όμως προς το δεν είναι αξιοποιήσιμες. Στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. έχει επίσης και ένα βίντεο με πιθανό τσιλιαδόρο από τη μέρα της ληστείας.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση