Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο σύζυγος στη ΓΑΔΑ
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο σύζυγος στη ΓΑΔΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο σύζυγος στη ΓΑΔΑ

Διευκρινίσεις σχετικά με την μετφορά του 32χρονου συζύγου της Κρολάιν σήμερα στη έδωσε σε ενημέρωσή της η αστυνομία, σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της στυγερής ς στα Γλυκά ερά.

Η ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαίωσε την ύπαρξη νέων στοιχείων και γι αυτό τον λόγο, όπως υπογραμμίστηκε, κλιμάκιο μετέβη στην Αλόννησο, προκειμένου να μεταφέρει τον πιλότο στην , όντας ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης.

Όπως τονίστηκε, «τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν» και η μεταφορά θα μπορούσε να είχε γίνει από χθες, ωστόσο, όπως αναφέρθηκε, η αστυνομία σεβάστηκε την επιθυμία του 32χρονου να παραστεί στο μνημόσυνο για την εκλιπούσα.

Τα τρία νέα ευρήματα που πυροδότησαν ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση ήταν: 

  • Το βιομετρικό ρολόι που φορούσε στο χέρι της η Κάρολαιν, το οποίο φέρεται να έχει καταγράψει παλμούς, την που η μαρτυρία του συζύγου της θα έπρεπε να δείχνει ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ς για την 20χρονη.
  • Η αφαίρεση των καρτών μνήμης από τις του σπιτιού, από την οποία προέκυπτε απόκλιση συγκριτικά με όσα είχε καταθέσει ο 32χρονος, ο οποίος έχει παραθέσει συγκεκριμένη φυγής των δραστών και συγκεκριμένη ώρα που αφαιρούν την κάρτα SIM. Όμως, οι ώρες αυτές φαίνεται ότι διαψεύδονταν τα εργαστηριακά δεδομένα.
  • Η «ύποπτη» δραστηριότητα που κατεγράφη στο κινητό του την ώρα του περιστατικού, στο οποίο, ωστόσο, ο ίδιος ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος.

Κατά πληροφορίες, για την υπόθεση έχει κληθεί να καταθέσει ακόμη ένα άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Στα στελέχη της Ασφάλειας και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είχε εκφραστεί τα τελευταία 24ωρα αισιοδοξία για την τελική έκβαση της υπόθεσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση