Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Εγκαινιάστηκε σήμερα το skate park στο πάρκο Αναύρου
Εγκαινιάστηκε σήμερα το skate park στο πάρκο Αναύρου

Εγκαινιάστηκε σήμερα το skate park στο πάρκο Αναύρου

Η Δημοτική Αρχή, ανταποκρινόμενη στο αίτημα πολλών νέων της περιοχής για δημιουργία ενός χώρου όπου θα μπορούν ανενόχλητοι να κάνουν skate και ΒΜΧ εγκαινίασε σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου 2017, στο Παραλιακό Πάρκο Αναύρου, πίσω από το κτίριο του Ενυδρείου και απέναντι από την πρώην κυρία είσοδο του Νοσοκομείου (σημερινή είσοδος ΟΚΑΝΑ) το πρώτο οργανωμένο πάρκο στον Βόλο.

Χαρακτηριστικά τα λόγια του ιερέα, π. , που τέλεσε τον αγιασμό και που τόνισε: “Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι στα εγκαίνια αυτής της πίστας. Θα ήθελα να συγχαρώ τον δήμαρχο όσο και τους συνεργάτες σας και τους δημοτικούς συμβούλους για την απόφαση αυτή. Και πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν μία επιθυμία των παιδιών και να τους ζητήσω συγνώμη γιατί πολλές φορές στην έσπαζαν με το άθλημα αυτό κάτι μάρμαρα και μου έλεγαν πάντα, από χρόνια πολλά, από δέκα χρόνια τώρα, ναι πάτερ αλλά δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να μας κάνει και εμάς κάτι να πηγαίνουμε εκεί ούτε εμείς θέλουμε να ερχόμαστε. Να λοιπόν που βρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι και έκαναν την όμορφη αυτή πίστα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την δημοτική αρχή και εύχομαι σε όλους υγεία και σε εσάς παιδιά καλή πρόοδο και να ξέρετε ότι σας αγαπούμε. Μεταβιβάζω και τις ευχές του Σεβασμιότατου.

Από την πλευρά των χρηστών της νεάς δομής ο Ιάσονας Ευσταθίου σημείωσε: “Ασχολούμαι με το γύρω στα 10 χρόνια, είμαι από το Βόλο και μεγάλωσα εδώ. Εμείς κάναμε πέρυσι ένα με τον δήμαρχο, του μιλήσαμε και του ζητήσαμε να γίνει ένα . Ήταν θετικός από την αρχή και λίγο καιρό μετά όπως βλέπετε και εσείς είναι πλέον πραγματικότητα. Το σημαντικό είναι που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι αυτοί οι χρειάζονται και είναι αναγκαίοι για την πόλη γιατί υπάρχουν παιδιά και νέοι άνθρωποι γενικά που ασχολούνται με το skate και το , ζούνε για αυτό, και μία πίστα είναι πολύ σημαντικό που υπάρχει πλέον γιατί δεν υπήρχε κάποιο μέρος να βρισκόμαστε,να κάνουμε όλοι μαζί, να προπονούμαστε. Αλλά και να το βλέπει ο να μαθαίνει, γιατί πολύς δεν ξέρει τι είναι το bmx και το skate, είναι πολύ σημαντικό. Γιατί μας βλέπουν στον δρόμο, μας θεωρούν αλήτες, ότι καταστρέφουμε, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι μία μορφή άθλησης και ένας τρόπος ζωής. Και μέχρι και σήμερα ήμασταν αναγκασμένοι να πηγαίνουμε σε δημόσιους χώρους χωρίς τις κατάλληλες υποδομές με κίνδυνο να χτυπήσουμε οι ίδιοι ή να χτυπήσουμε κάποιον άλλο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κ.Παπανάτσιου : «Οι πολιτικές της Κυβέρνησης οξύνουν τις αντιθέσεις και αυξάνουν τις ανισότητες, σε αυτό το σχέδιο… - https://t.co/5824Hmosoi -

  • Στήριξη ύψους 385 εκατ. ευρώ προς ιδιοκτήτες ακινήτων μέχρι τώρα για τα μειωμένα μισθώματα - https://t.co/yk795l4ehy -

  • Σέρβιρε ποτά σε 150 άτομα στο κέντρο του Βόλου - https://t.co/8l4AjTJjFm -

"Αλιεύοντας" την είδηση