Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εγκαύματα υπέστη ιδιοκτήτης φλεγόμενης μονοκατοικίας στη Ν.Ιωνία
Εγκαύματα υπέστη ιδιοκτήτης  φλεγόμενης μονοκατοικίας στη Ν.Ιωνία

Εγκαύματα υπέστη ιδιοκτήτης φλεγόμενης μονοκατοικίας στη Ν.Ιωνία

Εγκύμτα υπέστη ιδιοκτήτης φλεγόμενης μονοκατοικίας στη Ν.Ιωνία , μετά από φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία, σήμερα τα ξημερώματα .

Το συμβάν προκλήθηκε λίγο μετά τις 4.00 τα ξημερώματα σε μονοκατοικία στην Π. Πατρών (πίσω από το της ς Β.) κι ενώ στο βρίσκονταν .

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με πέντε άτομα που έδωσαν μάχη προκειμένου να περιορίσουν τις .

Αποτέλεσμα της φωτιάς ήταν να υποχωρήσει μέρος της σκεπής και να καούν ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα, ενώ ελαφρά υπέστη ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Eκτιμάται ότι η φωτιά προκλήθηκε από στο ρολόι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από χρόνια είχε πάλι ξεσπάσει φωτιά στο σπίτι και συγκεκριμένα στην κουζίνα, από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος .

Το τελευταίο πυροσβεστικό όχημα αποχώρησε από το σημείο στις 6.30 το πρωί, ενώ προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

fotia

Ζημιές από φωτιά σε κουζίνα

Εν τω μεταξύ, ζημιές περίπου 1000 € προκλήθηκαν από φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στην κουζίνα διώροφου σπιτιού στη Σκιάθο.

Η φωτιά προκλήθηκε στο ισόγειο του σπιτιού, στη θέση Άμμος της Σκιάθου στις 18.45 και επί τόπου πήγαν δύο υδροφόρα οχήματα με επτά , που κατάφεραν να τη θέσουν γρήγορα υπό έλεγχο και τελικά να τη σβήσουν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση