Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εγκαινιάστηκε το…ερωτεύσιμο έργο του κυκλικού κόμβου στο Δημαρχείο
Εγκαινιάστηκε το…ερωτεύσιμο έργο του κυκλικού κόμβου στο Δημαρχείο

Εγκαινιάστηκε το…ερωτεύσιμο έργο του κυκλικού κόμβου στο Δημαρχείο

Τέλος έλβε σήμερ το πρωί η ταλαιπωρία εκατοντάδων οδηγών που κινούνται στο της πόλης με την στην κυκλοφορία του κυκλικού κόμβου μπροστά από το του , αφού πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του από το δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος χαρακτήρισε το έργο…ερωτεύσιμο.

Παρουσία περίπου 150 πολιτών, υποστηρικτών και μελών του συνδυασμού του ο κ. Μπέος σημείωσε πως σκοπός ήταν να παραδώσουν τον κυκλικό κόμβο σε λειτουργία τη Μεγάλη Δευτέρα και δήλωσε πολύ υπερήφανος επειδή κατάφεραν να συντονίσουν ένα τόσο μεγάλο έργο, ώστε να παραδοθεί γρηγορότερα από την ημέρα που είχαν προγραμματίσει.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον ανάδοχο του έργου Γιώργο Στεργούλα, καθώς επίσης τους υπηρεσιακούς παράγοντες στην υπηρεσία Πρασίνου, Καθαριότητας και ιδιαίτερα την κα. Προβιά και τον Γιάννη Αγαθό.

Ο κ. Μπέος επιτέθηκε κατά πολιτικών προσώπων λέγοντας πως έκαναν πόλεμο κατά του έργου, το οποίο όπως είπε δεν είναι δικό του αλλά της πόλης, ενώ κατηγόρησε τον σταθμάρχη του λέγοντας πως το ίδιο όνομα βρίσκεται στη υποψηφίων δημοτικών συμβούλων σε αντίπαλο συνδυασμό, κάνοντας αναφορά για διαπλοκή.

“Έφτασε η ο κόσμος να τους βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας σε 30 ημέρες, να μη χαθεί καμία ψήφος και ο κόσμος να επιλέξει το δικό του δήμαρχο”.

Ενημέρωσε ότι σε περίπου πέντε ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί το έργο με την τοποθέτηση στο σιντριβάνι που λειτουργεί στο του, χρονοδιακοπτών και αυτοματισμών που θα δημιουργούν οπτικά εφέ και χρωματισμούς.

Τέλος μαζί με τον κυκλικό κόμβο παραδόθηκε και ένα πάρκινγκ στην είσοδο της Ιάσονος, που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πολιτών.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση