Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Εγκαινιάστηκε και δόθηκε προς χρήση το πάρκινγκ της Φιλελλήνων
Εγκαινιάστηκε και δόθηκε προς χρήση το πάρκινγκ της Φιλελλήνων

Εγκαινιάστηκε και δόθηκε προς χρήση το πάρκινγκ της Φιλελλήνων

Εγκαινιάστηκε σήμερα το μεσημέρι το πολυώροφο (15 επιπέδων) πάρκινγκ της οδού Φιλελλήνων, με 252 θέσεις στάθμευσης  και παραδόθηκε στους πολίτες. Τον αγιασμό, τέλεσε ο μητροπολίτης Δημητριάδος  .
.Απευθύνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό, αλλά και στη συνέχεια κάνοντας δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους, ο δήμαρχος Βόλου,  , μεταξύ άλλων, είπε: “Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για τον Βόλο. Πρόκειται για ένα μεγάλο, ιστορικό θα έλεγα, έργο, αν αναλογιστείτε πόσα χρόνια στο σημείο αυτό υπήρχε μια εστία μόλυνσης, μια μεγάλη γούρνα, γεμάτο και σκουπίδια.
Το έργο αυτό είναι απάντηση σε όλους αυτούς τους πολιτικούς που τόσα χρόνια κορόϊδευαν σε αυτό τον τόπο. Αυτός ο χώρος ήταν μια ντροπή για την πόλη. Θυμάστε τη λάσπη και τη σπέκουλα ότι δήθεν δεν έχουμε λεφτά. Δεν χρωστάμε τίποτα στην εταιρεία που μας παρέδωσε το έργο. Αντίθετα μας χρωστάει κάτι ψιλά, θα τα πάρουμε.
Σήμερα λοιπόν το έργο αυτό παραδίδεται προς όφελος των πολιτών και συνεχίζουμε. Οφείλω να συγχαρώ τους πολίτες γιατί είναι από χρήματα δικά τους, τα οποία διαχειρίζεται η δημοτική Αρχή παρουσιάζοντας τέτοια . Να το χαρείτε, να είμαστε καλά και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε για την πόλη αυτή.
“Τηρούμε τις δεσμεύσεις μας – απάντηση στους πολιτικούς απατεώνες”
Αργότερα μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε: Σημαντική ημέρα η σημερινή, είναι μια απόδειξη ότι η Δημοτική Αρχή τηρεί τις δεσμεύσεις της. Είναι και μια απάντηση σε όλους αυτούς τους  απατεώνες που όλο αυτό τον καιρό είχαν ως σημαία το ότι δεν υπάρχουν λεφτά, ότι λέμε ψέματα και άλλα τέτοια. Σήμερα το έργο παραδίνεται, είναι εξοφλημένο, με δικούς μας πόρους, χωρίς δάνεια. Είναι ίσως το μοναδικό έργο που εκτελέστηκε έτσι. Στα προηγούμενα έπαιρναν δάνεια και τα άφηναν γι α να τα αποπληρώνουμε εμείς, όπως τώρα. Αυτοί ήταν.
Έτσι λοιπόν λειτουργεί η σημερινή Δημοτική Αρχή, ξέρει να διαχειρίζεται και σέβεται τα χρήματα των πολιτών κι τα αξιοποιεί για τις ανάγκες της πόλης, όπως αυτό το κόσμημα, μέσα στο κέντρο της πόλης. Έρχονται κι άλλα και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε για την πόλη αυτή.
Το έργο κόστισε περί τα πέντε εκατομμύρια . Τί δεν είπαν για το έργο αυτό.  Ότι ανοίγω επάνω μαγαζί. Καταργήθηκε λοιπόν ο χώρος επάνω, αν και ήταν ένας πολύ καλός χώρος για τους πολίτες. Για να μην λένε λοιπόν τις αηδίες που λένε έγινε κι αυτός χώρος στάθμευσης. Ντροπή τους. Αυτοί δεν κάνουν , δεν προσφέρουν στην πόλη. Επτά χρόνια συμπληρώνουμε και μέχρι τώρα δεν έχουν καταθέσει καμία πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Το έργο έγινε με λεφτά των δημοτών και άρα είμαστε υποχρεωμένοι να το επιστρέψουμε σε αυτούς. Αυτές οι αηδίες που βγάζουν κάτι περίεργοι τύποι, σαν κι αυτόν τον Πολυχρόνη Παπαδούλη, πως τον λένε, ούτε που ξέρω πως, Εμείς δεν το κάναμε το έργο για να οικονομήσουμε. Δεν είναι δουλειά της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Εμείς εργαζόμαστε προς όφελος των πολιτών. Άρα εμείς προσπαθήσαμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να το δώσουμε στους πολίτες με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Και όχι με πέντε ή δέκα την ώρα, όπως ήθελε ο καθένας από την . Εμείς αποφασίζουμε και γι’ αυτό θα κριθούμε από τον κόσμο. Η απόφασή μας, λοιπόν, είναι να προσφέρουμε στην κοινωνία. Αυτή είναι η πολιτική. Άμα τους αρέσει.
Σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό ο κ. Μπέος ανέφερε ότι στην περίοδο των γιορτών θα παραδοθεί το έργο της ανάπλασης των οδών Καραμπατζάκη και Ζάχου, που κι αυτό έγινε με πόρους του Δήμου, ακολουθούν οι δύο σε Γορίτσα και Νέα Ιωνία, η ανάπλαση και αναβάθμιση του πάρκου Βαλαχή στη Νέα Ιωνία και το Δημοτικό Θέατρο και το της Αργούς.”
Ο ανάδοχος του έργου, τόνισε: “Πριν σχεδόν τρία χρόνια αναλάβαμε την ενός δύσκολου έργου, ενός έργου που ήταν σε απραγία για πολλά χρόνια. Ενός κτηρίου που ήταν ημιτελές, το υπόγειο ήταν πλημμυρισμένο σχεδόν επί μια δεκαετία, ενός έργου κομβικού για την εταιρεία μας.
Το πολυώροφο έργο στάθμευσης, δυναμικότητας 252 θέσεων, αποτελείται από 15 επίπεδα, εκ των οποίων επτά όροφοι κάτω από την στάθμη της θάλασσας, ισόγεια και επτά υπέργειοι όροφοι, καθώς και σύγχρονο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό. Αυτά τα τρία χρόνια, με την καθημερινή και άρτια συνεργασία των μηχανικών μας με τους μηχανικούς της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, αντιμετωπίσαμε και δώσαμε λύσεις σε προβλήματα που αρχικά φαίνονταν ανυπέρβλητα.
Τρία χρόνια μετά είμαστε υπερήφανοι που παραδίνουμε ένα έργο άρτιο, λειτουργικό, σημαντικό για όλους τους δημότες του Βόλου. Ευχαριστούμε τον δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, το σύνολο των υπαλλήλων του Δήμου και πάνω απ όλα τους μηχανικούς της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, χωρίς τη συνεργασία και τις γνώσεις των οποίων το έργο αυτό δεν θα είχε ολοκληρωθεί.”
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας - https://t.co/JM849o2FHY… -

  • Ολοκληρώθηκε η καταγραφή ζημιών από τον Ιανό στη Μαγνησία #καταγραφήζημιών - https://t.co/bPeff9HHH7 -

  • Προχωρά η μελέτη για τη σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού του Βόλου με ΒΙΠΕ Αεροδρόμιο και Αλμυρό… - https://t.co/PBjKJ4twzm -

"Αλιεύοντας" την είδηση