Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εγκαινιάστηκαν οι δρόμοι Καλά Νερά-Πινακάτες, Μπελεγρίνου και Μικρού
Εγκαινιάστηκαν οι δρόμοι Καλά Νερά-Πινακάτες, Μπελεγρίνου και Μικρού

Εγκαινιάστηκαν οι δρόμοι Καλά Νερά-Πινακάτες, Μπελεγρίνου και Μικρού

Τρεις νέοι εγκινιάστηκν σήμερα στον από τον Γ.Γ. Εσωτερικών Μιχ. Σταυριανουδάκη και τον Δήμαρχο οτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικό.

Αρχικά τελέστηκε Αγιασμός στο νέο δρόμο Καλών ερών-Πινακάτες παρουσία των κ.κ. Μιχ. Στυαριανουδάκη. Μιχ. Μιτζικού, της Αντιπεριφερειάρχη Π Δωροθέας , των Αντιδημάρχων Απ. Διανέλλου, Δημ. Ραμματά, του Δημοτικού Συμβούλου Ι. Τζώρτζη, του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Πινακατών Ν. Παππά, τoυ Αντιπροέδρου Απ. Καραμπ, της Τοπικής Συμβούλου Πινακατών Μαρίας Νικολάου-Ξυνογαλά, των ιερέων Πινακατών .και Καλών Νερών, του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Αγ. Γεωργίου Νηλείας Ι. Ευαγγελινού, του Διοικητή της Περιφερειακής ς Διοίκησης Θεσσαλίας Νικ. Μητσιογιάννης και Τοπικών Συμβούλων.

Στη συνέχεια εγκαινιάστηκε ο δρόμος στον Μπελεγρίνο και ακολούθησαν τα εγκαίνια στο νέο δρόμο που οδηγεί στο Μικρό, παρουσία του Γ.Γ. Εσωτερικών Μιχ. Σταυριανουδάκη, του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικού, των Αντιδημάρχων Νικ. Μαμμά και Απ. Διανέλλου, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νοτίου Πηλίου Μαρίνας Συρίη, του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Λαύκου Ι. Παπαθανασίου, του Αντιπρόεδρου του Τ. Σ. Λαύκου Θεοδ. Καπραβέλου , της Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαυκιωτών Ανθούλας Ευαγγελίδου και της υποψήφιας Τοπικής Συμβούλου Βιολέττας Μαριανού.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση