Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Έφοδος Μπέου για παράνομη στάθμευση στο κέντρο της πόλης
Έφοδος Μπέου για παράνομη στάθμευση στο κέντρο της πόλης

Έφοδος Μπέου για παράνομη στάθμευση στο κέντρο της πόλης

Έφοδο στις οδούς Δημητριάδος και Ιάσονος έκανε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος , συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους και υπαλλήλους κι έκραζε τους οδηγούς που στάθμευσαν παράνομα, καλώντας τους δημοτικούς αστυνομικούς να κόψουν κλήσεις.

Ο Αχ.Μπέος επιτέθηκε κατά της τροχαίας και πρόσθεσε: « δεν ξέρω αν έχει προσωπικά με μένα ο διοικητής της Τροχαίας, αλλά προέχει η πόλη και αν δεν γίνει αστυνόμευση θα πάρουμε απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο για να υποβάλλουμε κατά του διοικητή της Τροχαίας».


Η Αστυνομία

Aπό την πλευρά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας για το θέμα αυτό, αναφέρεται ότι η Αστυνομία θέλει το καλό της πόλης, μοχθεί καθημερινά και για την πάταξη της εγκληματικότητας και για τροχαίες παραβάσεις και δε θέλει να έρθει σε ρήξη με κανένα θεσμό και φορέα.

Μάλιστα τονίζεται ότι αυτή την περίοδο είναι αυξημένες οι ανάγκες και λόγω εκλογών και γενικότερων καταστάσεων και προσπαθεί για το καλύτερο.

Όσον αφορά στον Διοικητή της Τροχαίας, οι ίδιοι κύκλοι κάνουν λόγο για έναν αξιόλογο αξιωματικό, ο οποίος με το προσωπικό που διαθέτει, που πολλές φορές δεν επαρκεί λόγω των αυξημένων αναγκών χαίρει της άμεσης στήριξης της Αστυνομικής Διεύθυνση Μαγνησίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας για το πρώτο εξάμηνο του έτους, εφαρμογής των κυκλοφοριακών μέτρων (λεωφορειόδρομοι κ.α.) στις οδούς Ιάσονος – Δημητριάδος η Τροχαία Βόλου έχει διαθέσει συνολικά πάνω από 320 υπηρεσίες αστυνόμευσης για τους δύο παραπάνω δρόμους, εκ των οποίων 280 από αυτές ήταν αστυνομικοί δικυκλιστές της Τροχαίας.

Επιπλέον έχουν απομακρυνθεί τουλάχιστον 70 παράνομα σταθμευμένα με γερανοφόρα οχήματα, ενώ έχουν βεβαιωθεί σε αυτούς τους δύο δρόμους 1.358 τροχονομικές παραβάσεις, χρηματικού ύψους περίπου 108.000 ευρώ βεβαιωμένες υπέρ του Δήμου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση