Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Αιχμές Μεϊμαράκη κατά Τσίπρα στη σύνοδο του Ε.Λ.Κ.
Αιχμές Μεϊμαράκη κατά Τσίπρα στη σύνοδο του Ε.Λ.Κ.

Αιχμές Μεϊμαράκη κατά Τσίπρα στη σύνοδο του Ε.Λ.Κ.

Βαρύ κλίμα για την Ελλάδα συνάντησε ο πρόεδρος της   Ευάγγελος . στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού τος (Ε.Λ.Κ.)

Ο κ. είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ αλλά και τον Γάλλο πρώην πρωθυπουργό Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος εμφανίζεται αιχμηρός για την πολιτική και τη στήριξη που παρέχει στην ελληνική πλευρά.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. έγινε μάρτυρας του κλίματος δυσπιστίας που υπάρχει στην Ευρωζώνη για την ελληνική πλευρά, ενώ αίσθηση προκάλεσε και το γεγονός ότι στη δήλωσή του άφησε αιχμές, ακόμη και τώρα, για τους χειρισμούς του Αλέξη Τσίπρα, καλώντας τον να αφήσει τους τακτικισμούς και να φέρει μία συμφωνία που θα διασφαλίζει την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

Στο γαλάζιο στρατόπεδο επικρατεί ανησυχία για την εξέλιξη των πραγμάτων αλλά και για το γεγονός ότι, εξαιτίας των χειρισμών της, η του Αλέξη Τσίπρα καλείται, πλέον, να αποδεχθεί πολύ σκληρότερα μέτρα από αυτά που βρίσκονταν στο τραπέζι μέχρι και την προκήρυξη του Δημοψηφίσματος.

Επίσης, διατυπώνεται έντονος προβληματισμός και για σειρά μέτρων που περιλαμβάνονται στο προ του και τα οποία θα προκαλέσουν αντιδράσεις όχι μόνον από τους βουλευτές του αλλά ακόμη και από βουλευτές των κομμάτων της αολίτευσης.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση