Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αιχμές κατά της αντιπολίτευσης από το δήμαρχο Βόλου για τα έργα στο πάρκο του Πανθεσσαλικού
Αιχμές κατά της αντιπολίτευσης από το  δήμαρχο Βόλου για τα έργα στο πάρκο του Πανθεσσαλικού

Αιχμές κατά της αντιπολίτευσης από το δήμαρχο Βόλου για τα έργα στο πάρκο του Πανθεσσαλικού

Άμεση ήταν η αντίδραση του δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου σήμερα το μεσημέρι από το Πανθεσσαλικό , αντικρούοντας τις καταγγελίες περί καταστροφής του υ, τονίζοντας ότι « εμείς δεν καταστρέφουμε, αλλά δημιουργούμε».

Ο κ. Μπέος ακολουθούμενος ως συνήθως από την ομάδα του βρέθηκε στο απέναντι από το Πανθεσσαλικό , όπου εργάτης έκοβε χόρτα και τσαπάκι εκτελούσε εργασίες διαμόρφωσης του χώρου.

Ο δήμαρχος Βόλου τόνισε ότι τον Σεπτέμβριο η νέα δημοτική καθάριζε κάθε στην πόλη, ενώ για τη συγκεκριμένη παρέμβαση είπε ότι 19 σκουπίδια και ξερά κλαδιά συγκεντρώθηκαν και τόνισε ότι δεν κόπηκε κανένα δέντρο, πέραν από κάποιες πικροδάφνες, θάμνους και ξερά χόρτα.

Επίσης τόνισε ότι θα καθαριστεί και το εγκαταλειμμένο αναψυκτήριο που έχει γίνει στέκι τοξικομανών.

« Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι Βολιώτες και οι δημοσιογράφοι τι θέλουν: μια δημοτική αρχή που δημιουργεί και προσπαθεί να αλλάξει την εικόνα της πόλης ή τους ανθρώπους εκείνους που χρόνια τώρα οδήγησαν την χώρα και κατ' επέκταση την πόλη στην απαξίωση.

Η δημοτική αρχή, παρά τα οικονομικά προτα, έχει αυτή τη στιγμή 17 έργα σε εξέλιξη και είναι λυπηρό που η αντιπολίτευση έχει οδηγήσει αυτή την όμορφη πόλη στην απαξίωση. Μοναδικός τους σκοπός είναι να δημιουργήσουν πρόβλημα στη δημοτική αρχή για να μην εκτελεί έργα. Πήγαμε στον Εισαγγελέα για τις εσοχές, για τα αδέσποτα , για το σιντριβάνι. Αμάν . Φτάνει » τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέος.

Ο ίδιος παρατήρησε ότι δεν υπάρχουν δημότες να διαμαρτύρονται και ότι συνεργεία του Δήμου εργάζονται για να διαμορφώσουν τον χώρο και να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες για την πόλη. «Αυτή μας τη διάθεση έρχονται τα κομματόσκυλα, οι άνθρωποι που δεν έκαναν ποτέ τίποτα να τη σταματήσουν. Σε λίγο αυτοί οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν ούτε με κουκούλα. Είναι ντροπή.

Καθαρίζουμε έναν εγκαταλελειμμένο χώρο και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο και θέλουν να μας οδηγήσουν πάλι στον Εισαγγελέα. Δεν θα τους γίνει το χατίρι, δεν τους βλέπουμε είναι τόσο λίγοι και λυπάμαι κυρίως για τους πολίτες που είχαν την ατυχία εκπροσωπούνται από πολιτικούς απατεώνες» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο δήμαρχος Βόλου δεν έχασε την ευκαιρία να επιρρίψει εκ νέου ευθύνες στους δημοσιογράφους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έφεραν στην επιφάνεια τον πρώην αντιδήμαρχο Μπάμπη Τσαμπάζη για τον οποίο σημείωσε πως πήρε 42 σταυρούς κι ότι ούτε η του δεν τον ψήφισε.

Όσον αφορά τα φωτιστικά που καταγγέλθηκε ότι αφαιρέθηκαν ο δήμαρχος είπε ότι η δημοτική αρχή θα κρίνει τι θα γίνει, ενώ για το ότι καθαρίζεται η περιοχή προκειμένου να λειτουργήσει εκεί το παζάρι τόνισε: «Εμείς αποφασίζουμε. Αφήστε μας να δουλέψουμε να διαμορφώσουμε με τις δικές μας ιδέες, αλλά να προκαταβάλλετε χωρίς να δείτε είναι άδικο.

Τις πικροδάφνες και τους θάμνους τα κόψαμε . Για το παζάρι πήραμε απόφαση, ποιούς θα ρωτήσουμε; Τον Πατσιαντά, τον Γαρ και την Κοκκινάκη; Τους ανύπαρκτους; αυτοί που οδηγήσανε σε εξαθλίωση τον ελληνικό λαό; Τι προσφέρανε τόσα χρόνια στην πόλη; Διαμορφώνουμε και καθαρίζουμε τον χώρο, θα διαμορφωθεί για το παζάρι και μετά θα δημιουργήσουμε χώρους πρασίνου και παγκάκια για να το χαρεί ο κόσμος. Αν δεν αρέσει στον Γαρ και Πατσιαντά ξύδι υπάρχει να τους το προμηθεύσει η Κοκκινάκη που ξέρει που είναι, αρκετά τους ανεχτήκαμε.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση