Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έχασε τον δρόμο Ιταλίδα οδηγός και αντί για την παραλία του Πλατανιά κατέληξε σε κτήμα
Έχασε τον δρόμο Ιταλίδα οδηγός και αντί για την παραλία του Πλατανιά κατέληξε σε κτήμα

Έχασε τον δρόμο Ιταλίδα οδηγός και αντί για την παραλία του Πλατανιά κατέληξε σε κτήμα

 

Μι πίστευτη περιπέτεια, με αίσιο τέλος, βίωσε σήμερα το πρωί μια Ιταλίδα οδηγός όταν ερχόμενη από το Τρίκερι με προορισμό τον Πλατανιά, έχασε τον προσανατολισμό της και από έναν αρκετά δύσβατο δρόμο , σε ένα ιδιόκτητο .

Στο αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA yaris επέβαιναν και τρία ανήλικα παιδιά κι όπως έλεγε η οδηγός έχασε τον προσανατολισμό της ακολουθώντας το gps και βρέθηκε μεν στον Πλατανιά , αλλά όχι στην παραλία.

Η διαδρομή την οποία ακολούθησε είναι κακοτράχαλη και όλο νεροφαγώματα (όπως φαίνεται στις φωτό) και ενδείκνυται μόνο για οχήματα 4*4 και μοτοσικλέτες enduro . Άλλωστε όλοι παραξενεύτηκαν και διερωτώταν πως έφτασε το συγκεκριμένο όχημα στο σημείο που βρέθηκε. Το αυτοκίνητο βέβαια αδυνατούσε να ανέβει τον δρόμο.

Η εμφανώς σοκαρισμένη κάλεσε οδική βοήθεια,  η οποία δεν ανταποκρίθηκε ποτέ, αφού ζητούσε προπληρωμή το τω 500 .

Η τους είπε ότι έχει μόλις 200 μαζί της και πως εάν την εξυπηρετούσαν θα τους κατέθετε το υπόλοιπο μέσω e-banking. Τελικά λύση δεν δόθηκε από την οδική βοήθεια, η γυναίκα έκλαιγε,  τα ανήλικα παιδιά είχαν θορυβηθεί και ανησυχήσει και έτσι ξεκίνησε μια απαιτητική επιχείρηση από κάποιους παραθεριστές που διέθεταν όχημα 4*4 και ρυμούλκησαν το Ι.Χ. μέχρι την είσοδο του Πλατανιά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση