Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έχασε τη μισή της όραση από γροθιά που δέχθηκε στο μάτι 38χρονη στο Βόλο
Έχασε τη μισή της όραση από γροθιά που δέχθηκε στο μάτι 38χρονη στο Βόλο

Έχασε τη μισή της όραση από γροθιά που δέχθηκε στο μάτι 38χρονη στο Βόλο

Μοιραία για την ικανότητα της ς του δεξιού ματιού της, ήταν η γροθιά που δέχθηκε από 48χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής, μια 38χρονη ομοεθνής του, καθώς έμεινε τυφλή κατά 50%. Προχθές ο φερόμενος ως δράστης δικάστηκε στο και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 25 μηνών συνολική ποινή, με τριετή και έφεση.

Ο κατηγορούμενος βρέθηκε στο εδώλιο του τριμελούς για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και εξύβριση, καθώς την 1η Οκτωβρίου του φέρεται να γρονθοκόπησε 38χρονη στο πρόσωπο, στη συμβολή των οδών Δημητριάδος και στο Βόλο, για προσωπικούς λόγους.

Τα δύο άτομα λογομάχησαν και ο την έβρισε και της έριξε γροθιά στο πρόσωπο, πετυχαίνοντας την στο δεξί . Η 38χρονη χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου για τις πρώτες βοήθειες και όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια το τραύμα ήταν τόσο σοβαρό, που έχασε το 50% της ς της από το δεξί της .

Ο 48χρονος στην απολογία του στο Δικαστήριο ισχυρίστηκε πως η γυναίκα του επιτέθηκε και ο ίδιος προσπαθώντας να αμυνθεί της έριξε κατά λάθος αγκωνιά στο πρόσωπο.

Η 38χρονη από τη πλευρά της ανέφερε, ότι ο κατηγορούμενος ήταν αυτός που την χτύπησε προκαλώντας της αυτή τη ζημιά, απορρίπτοντας τον ισχυρισμό του 48χρονου ότι ήταν σε άμυνα.

Τελικά καταδικάστηκε και για τις δύο πράξεις, με την έδρα να του επιβάλλει συνολική ποινή 25 μηνών με τριετή , με τον άνδρα να ασκεί έφεση και να μένει ελεύθερος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση