Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Έχασε τη μάχη με τον Η1Ν1ο 59χρονος Βολιώτης
Έχασε τη μάχη με τον  Η1Ν1ο 59χρονος Βολιώτης

Έχασε τη μάχη με τον Η1Ν1ο 59χρονος Βολιώτης

Έχσε τη μάχη με τον Η1Ν1 ο 59χρονος Βολιώτης που πεβίωσε σήμερα το μεσημέρι, μετά από 35 ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του οσοκομείου Βόλου.

Ο άτυχος, 59χρονος, το πρώτο κρούσμα του ιού Η1Ν1 (στα άλλα δύο προστέθηκε και τρίτο, που πιθανόν προσβλήθηκε από τον ιό), που ανήκε στις ομάδες υψηλού κινδύνου, διότι έπασχε και από άλλα προβλήματα υγείας, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών και ενώ βρισκόταν για 35 μέρες σε καταστολή και διασωληνωμένος.

Εν τω μεταξύ, ένας πήγε χθες στο οσοκομείο Βόλου, με συμπτώματα του ιού της ς και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος, ενώ οι γιατροί έστειλαν φαρυγγικό επίχρισμα στην για εξέταση και αναμένουν τα .

Ο νεαρός άνδρας ανήκει στην ομάδα ασθενών υψηλού κινδύνου.

Επίσης διασωληνωμένος και σε καταστολή παραμένει ένας 50χρονος άνδρας, που έχει προσβληθεί από τον ιό Η1Ν1 και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή.

Τέλος, σημεία βελτίωσης δείχνει ο 42χρονος, που επίσης προσβλήθηκε από τον ιό.

Ο δεν είναι πλέον σε καταστολή και οι γιατροί εκτιμούν ότι είναι θέμα ημερών να επιστρέψει στο σπίτι του μετά από νοσηλεία στη και θεραπεία για πάνω από 15 μέρες.

"Αλιεύοντας" την είδηση