Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έχασε σήμερα από την Πύδνα ο Ολυμπιακός Βόλου
Έχασε σήμερα από την Πύδνα ο Ολυμπιακός Βόλου

Έχασε σήμερα από την Πύδνα ο Ολυμπιακός Βόλου

O NΠΣ ( Πύδνα) κέρδισε σήμερα τον Ολυμπιακό Βόλου 0-2 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο,αλλά τα επεισόδια έκλεψαν την παράσταση, αφού οι προκλήσεις του Αχ. Μπέου και της παρέας του κυριάρχησαν στο Πανθεσσαλικό.

Στο 76' και λίγο μετά το 0-2 οι φίλάθλοι του ΠΣ Βόλος στο πέταλο ανήρτησαν ένα μεγάλο πανό στα κυανέρυθρα που ανέγραφε “ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ”, με τον Αχιλλέα Μπέο να παρακολουθεί το συμβάν.

Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Β. έφυγαν εξοργισμένοι από τη δεξιά γωνία της σκεπαστής στην απέναντι πλευρά, πέταξαν αντικείμενα και κάποιοι μπήκαν στον στίβο του γηπέδου για λίγο. Ο διέκοψε το ματς για εννιά λεπτά, το οποίο ξεκίνησε και πάλι.

Ο Αχ. Μπέος, κατ' απαίτηση των οπαδών και της αστυνομίας, οδηγήθηκε εκτός των κερκίδων στο 87' και μέσα σε ένταση ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με τον .Π.Σ. Βόλος να επικρατεί με 0-2 χάρη σε γκολ του Ηλιόπουλου στο 3' και πέναλτι του Πίτου Γκαρσία στο 73'.

Να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο η αστυνομία συνέλαβε ογκώδη άντρα που καθόταν στον πάγκο του Ν.Π.Σ. Βόλος για που προκάλεσε στην έξοδο των αποδυτηρίων.

Παρά την ήττα οι 3.000 φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου φώναξαν στο τέλος συνθήματα υπέρ της ομάδας και χειροκρότησαν θερμά τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανταπέδωσαν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Κούτσικος, Καραμπάς, Κόκας Ανδρέας, Νόνης, Κραγιόπουλος (64' Σέττος), Τόσκας, Βασίλιεβιτς, Θέος (46′ Ευθυμιάδης), Μέμος (55′ Καραμπέλας), Δήμος Κόκας, Βαρούχας (86' Καρβούνης)

Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος (45' λ. τρ. Τζελίδης), Πιαστόπουλος, Καμπαγέρο (68' Ζέρης), Πίτου Γκαρσία, Πέντα (51' Δερμητζόγλου), , Μάντζης (86' Σαλαμούρας)

H δημοτική αρχή Βόλου

H δημοτική αρχή Βόλου που εμπλέκεται και στα ποδοσφαιρικά εξέδωσε μία κατά της τοπικής Αστυνομίας και μάλιστα με , όπως ακολουθεί: “Απίστευτα πράγματα σημειώθηκαν σήμερα στη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού Βόλου και «Βόλος» ΝΠΣ, από την ανεξέλεγκτη δράση μερικών δεκάδων οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και από την μνημειώδη ανεπάρκεια του αστυνομικού διευθυντή Μαγνησίας, Γιάννη Τόλια και του υποδιοικητή του, Β. Μαρκογιαννάκη, καταγεγραμμένης άλλωστε από τα θλιβερά γεγονότα του τελικού κυπέλλου στην πόλη μας.

Ετσι ο ανεκδιήγητος Διευθυντής, που αν έχει τη στοιχειώδη ευθιξία θα πρέπει να παραιτηθεί απόψε κιόλας και όχι να περιμένει τη συνταξιοδότησή του, διαπιστώνοντας ότι αδυνατεί να τηρήσει την τάξη επέλεξε να εκδιώξει από το γήπεδο ποδοσφαιριστές, παράγοντες, γυναίκες και και μέλη της Δημοτικής μας Αρχής με την αστεία δικαιολογία ότι ήθελε να τους προστατεύσει.

Αν αφεθεί να συνεχίσει έτσι σε λίγο θα έχουμε και απαγόρευση των πολιτών μετά τη Δύση του ηλίου από τη μια για να μην κινδυνεύουν οι ίδιοι οι πολίτες και από την άλλη, και κυρίως, μην ενοχλούνται οι παραβάτες και διαταράσσουν και την μακαριότητα του κ. Διευθυντή!

Δυστυχώς μετά από όλα αυτά είμαστε αναγκασμένοι να υποβάλλουμε αναφορά στους προϊσταμέ του κ. Διευθυντή, αφού τέτοια γεγονότα μόνο σε μαύρες περιόδους της χώρας συνέβαιναν και σίγουρα είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν το σωτήριο έτος 2017!”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση