Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έχασε το χέρι του 40χρονος στο Στεφανοβίκειο
Έχασε το χέρι του  40χρονος στο Στεφανοβίκειο

Έχασε το χέρι του 40χρονος στο Στεφανοβίκειο

Σε ακρωτηριασμό του δεξιού χεριού του υποβλήθηκε από τους χειρουργούς στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου 40χρονος από το , ο οποίος είχε υποστεί ατύχημα απο διαλογέα αμυγδάλων.

Συγκεκριμένα προχθές το μεσημέρι ο 40χρονος, πατέρας δύο παιδιών, μετέβη σε μονάδα επεξς στο , προκειμένου να προχωρήσει σε διαλογή των αμυγδάλων που είχε περισυλλέξει από τα κτήματα της μητέρας του κι αφού εναπόθεσε τους καρπούς στο μηχάνημα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το χέρι του εγκλωβίστηκε στο μηχάνημα διαλογής.

Στον ίδιο χώρο βρισκόταν ένας ακόμη παραγωγός, ο οποίος μόλις άκουσε τον 40χρονο να καλεί σε βοήθεια και αντιλήφθηκε τι συνέβη, έθεσε εκτός λειτουργίας το μηχάνημα και προσπάθησε να τον απεγκλωβίσει, καλώντας τόσο το , όσο και την Υπηρεσία υ.

Ωστόσο ο 40χρονος μεταφέρθηκε με Ι.Χ. επιβατικό στο Κέντρο Υγείας υ.

Η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή και αποφασίστηκε η διακομιδή του στο «» νοσοκομείο Βόλου και εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Οι αν και προσπάθησαν να σώσουν το χέρι του, δεν τα κατάφεραν και υποχρεώθηκαν να το ακρωτηριάσουν. Ο άτυχος άνδρας εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση