Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Έχασε το χέρι του 40χρονος στο Στεφανοβίκειο
Έχασε το χέρι του  40χρονος στο Στεφανοβίκειο

Έχασε το χέρι του 40χρονος στο Στεφανοβίκειο

Σε κρωτηρισμό του δεξιού χεριού του υποβλήθηκε από τους χειρουργούς στο Γενικό 40χρονος από το Στεφανοβίκειο, ο οποίος είχε υποστεί ατύχημα απο διαλογέα αμυγδάλων.

Συγκεκριμένα προχθές το μεσημέρι ο 40χρονος, δύο παιδιών, μετέβη σε μονάδα επεξεργασίας στο Στεφανοβίκειο, προκειμένου να προχωρήσει σε διαλογή των αμυγδάλων που είχε περισυλλέξει από τα κτήματα της ς του κι αφού εναπόθεσε τους καρπούς στο μηχάνημα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το χέρι του εγκλωβίστηκε στο μηχάνημα διαλογής.

Στον ίδιο χώρο βρισκόταν ένας ακόμη παραγωγός, ο οποίος μόλις άκουσε τον 40χρονο να καλεί σε και αντιλήφθηκε τι συνέβη, έθεσε εκτός λειτουργίας το μηχάνημα και προσπάθησε να τον απεγκλωβίσει, καλώντας τόσο το ΕΚΑΒ, όσο και την Υπηρεσία Βελεστίνου.

Ωστόσο ο 40χρονος μεταφέρθηκε με Ι.Χ. επιβατικό στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου.

Η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή και αποφασίστηκε η διακομιδή του στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο Βόλου και εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Οι αν και προσπάθησαν να σώσουν το χέρι του, δεν τα κατάφεραν και υποχρεώθηκαν να το ακρωτηριάσουν. Ο άτυχος άνδρας εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ενώ προανάκριση διενεργεί το Βελεστίνου.

"Αλιεύοντας" την είδηση